Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: афіша
Автор: Кіровоградська обласна універсальна наукова бібліотека ім. Д. Чижевського
Дата: 29 травня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/poster/2018/05/29/anons-zahodiv-na-tizhden-biblioteki-chizhevskogo.htm
афіша, 29 травня 2018

Анонс заходів на тиждень бібліотеки Чижевського

Кіровоградська обласна універсальна наукова бібліотека ім. Д. Чижевського


Увага, з 1 червня бібліотека переходить на літній графік роботи. Отже, з понеділка до п’ятниці бібліотека працює з 10.00 до 19.00, у суботу з 10.00 до 18.00. Неділя - вихідний.


З 1 червня в обласній бібліотеці ім. Д. І. Чижевського розпочинається традиційна Програма літнього відпочинку для дітей «Бібліотека – острів фантазії і творчості». У цьому році програма цікава і оновлена, тож скористайтеся інформаційними послугами для організації дозвілля дітей в період діяльності літніх пришкільних майданчиків. Запис для участі в Програму за телефоном (0522) 22-58-90.


Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей - прекрасне свято радості та одвічної надії. Кожна дитина має право бути захищеною, розвиватися й навчатися для кращого майбутнього. І сьогодні – це не лише веселе свято для самих дітей, а й нагадування суспільству про необхідність захищати права малечі, прагнути, щоб усі діти росли щасливими. У відділі обслуговування користувачів до Дня захисту дітей буде презентована книжкова виставка: «Сучасні діти. Які вони?». А також у відділі абонементу вашій увазі пропонується книжкова виставка «Там, де казка з колисковою живе».


Довгоочікувана подія! 2 червня о 12.00 у відділі мистецтв відбудеться відкриття виставки арт-квілту «Кольорові мрії» Людмили Кривенко. Одне з численних призначень мистецтва – даруючи радість – дивувати людей.  Яскравий творчий доробок майстрині арт-квілту та клаптикового шитва Людмили Кривенко є саме таким. Навіть назви робіт створюють ліричний та поетичний  настрій: «Цвітіння сакури», «Сніг у квітні», «Колібрі», «Туман яром», «Дівчинка та море»…


Запрошуємо на відкриття, перегляд та спілкування з майстром, а ще на вас чекає СЮРПРИЗ – розіграш призів (картина, сумка та лялька) від автора. 


Також у відділі працюють виставка «Квітники Макара Мухи» (декоративне малювання) збірки Сергія Філімонова. В  експозиції представлені сто три роботи українських  орнаментів народного майстра  Макара Корнійовича Мухи, учнів його школи с. Михайлівка (1947 р). а також Всеукраїнська виставка художніх творів "Благовіст". Приходьте до нас і дізнайтеся більше!


Увага, з 2 червня на прибудинковому бібліотечному майданчику розпочинає роботу Літній читальний зал «Бібліотечне надвечір’я». Кожної суботи, протягом літа, з 18.00 до 21.00 на вас чекають дивовижні зустрічі з книгою, творчі майстер-класи, і кожної суботи – кінопокази. Слідкуйте за анонсами і відпочиньте в літньому читальному залі! Вхід – вільний. 


На початку літа буде дуже спекотно, адже свою роботу відновлює “Артхаус Клуб” в ОУНБ ім. Д.І.Чижевського. Діяльність клубу в рамках проекту Артхаус трафік спрямована на підвищення іміджу  мистецтва кіно шляхом некомерційних показів та обговорення фільмів після перегляду. Блок червневих стрічок напрочуд відрізняється своєю наповненістю байпіками -  біографічними фактами та творчими здобутками відомих персон сучасного мистецтва.  Права на покази фільмів надано компанією “Артхаус Трафік”. 2 червня о 18.00 запрошуємо на показ фільму «Люм’єри / Lumiere» (Країна: Франція, 2016, Хронометраж: 90 хв., Жанр: кіноскарб, Режисер: Луї та Огюст Люм’єри, Тьєрі Фремо)


У 1895 році брати Люм'єри створили перший у світі фільм, винайшли кінематограф i познайомили глядачів з мистецтвом кіно. Всесвітньо відомі шедеври або дотепер невідомі скарби – ця добірка відреставрованих стрічок пропонує подорож до витоків кіно. Фільм супроводжується коментарями одного з найбільших фанів кіно всіх часів – директора Каннського кінофестивалю Тьєррі Фремо. Разом з ним класика кіно перетворюється на сучасну комедію, яка потішить малих та дорослих глядачів. Вимикайте світло, кінопригода починається.


ВХІД НА БІБЛІОТЕЧНІ ЗАХОДИ — ВІЛЬНИЙ

                                 

Деталі в розділі “Що нового”.

                                     

Адреса: м. Кропивницький, вул. Велика Перспективна, 24.


3483Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: