Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: афіша
Автор: Кіровоградська обласна бібліотека для дітей ім. Т.Г.Шевченка
Дата: 7 серпня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/poster/2017/08/07/anons-masovih-zahodiv-biblioteki-im-shevchenka-7-13-serpnja-.htm
афіша, 7 серпня 2017

Анонс масових заходів бібліотеки ім. Шевченка (7-13 серпня)

Кіровоградська обласна бібліотека для дітей ім. Т.Г.Шевченка


Кіровоградська обласна бібліотека для дітей ім. Т.Г.Шевченка запрошує на різноманітні заходи.


Клуб літнього читання


«Бібліотечне літо для веселих, кмітливих та невгамовних»


Шановні користувачі! Під час літніх канікул в бібліотеці вас очікує багато сюрпризів, несподіванок, конкурсів, майстер-класів, подарунків… Хто любить читати, малювати, займатися рукоділлям, писати вірші, відгадувати ребуси, прийшовши до нас з 10.00 до 18.00 год., не буде розчарований, адже обов’язково знайде тут заняття на свій смак.


Протягом тижня у відділі підліткового читання та інформаційно-консультативних послуг користувачам можна познайомитеся з літературними новинками, представленими на книжковій виставці «На літературних островах».


9 серпня фахівці відділу дитячого та сімейного читання запрошують найменших читачів на огляд виставки «Відпочивай з книжкою».


10 серпня об 11.00 бібліотекарі відділу підліткового читання проведуть для своїх відвідувачів бібліографічну гру «Операція «Пошук»». Учасники заходу зможуть навчитися працювати з книжковим фондом та правильно підбирати потрібну літературу.


11 серпня о 11.00 у відділі комп’ютерних технологій та забезпечення Інтернет-доступу користувачам відбудеться заняття на тему: «Скайп: спілкування без меж».


11 серпня о 10.30 у відділі підліткового читання та інформаційно-консультативних послуг користувачам буде проведено інтелектуальний спринт «Ерудит біля книжкової полиці». Запрошуємо всіх бажаючих.


Кожної неділі з 12 до 15 години запрошуємо завітати  до відділу дитячого та сімейного читання, де в цей час працює бібліотечний клуб читання та розваг «Сонячний промінчик на книжковій полиці» за сприяння програми «Активні громадяни», що її впроваджує Британська Рада в Україні. Діти та їхні батьки  матимуть можливість цікаво і змістовно провести разом свій вільний час: погратися в розвиваючі ігри, почитати книги та журнали. Гарний настрій, живе спілкування, порозуміння та єднання вашої родини гарантовано.


5104Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: