Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: афіша
Автор: Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва
Дата: 7 серпня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/poster/2017/08/07/afisha-biblioteki-dlja-junatstva-7-13-serpnja-.htm
афіша, 7 серпня 2017

Афіша бібліотеки для юнацтва (7-13 серпня)

Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва


Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва запрошує на різноманітні заходи.


Книжкові виставки:


З 7 серпня – «Україна. Дорогами мужності й болю»  (за сторінками книг серії «Історія без цензури»)(відділ популяризації книги). Мета книжок цієї серії – розказати про українське минуле, опираючись на факти, а не на вигадки чи замовлення. Для того, щоб створювати майбутнє, потрібні не лише воля і хоробрість, не лише наполегливість та щоденна праця, але й знання про нашу історію. Без цензури. Вперше за 15 років в Україні виходить багатотомний популярний виклад історії нашої країни. Автори не виконують ідеологічне замовлення, їхні оцінки часом не збігаються, що дозволить самому читачу виступити суддею в цих суперечках. 


З 10 серпня – «Віталій Кривенко: «Треба вміти бачити прекрасне і самому творити його» (до 80-ої річниці від д.н. архітектора, геральдиста) (відділ мистецтв). Віталій Єфремович - заслужений архітектор країни. Нагороджений   орденом “За   заслуги”   III   ступеня,   Почесною   грамотою   Верховної   Ради   України, Почесною грамотою Кіровоградської міської ради та виконавчого комітету, відзнакою виконавчого комітету Кіровоградської міської ради “За заслуги” ІІ ступеня. Рішенням Кіровоградської міської ради від 09 вересня 2014 року Кривенку Віталію Єфремовичу присвоєно звання «Почесний громадянин міста Кіровограда”. Запрошуємо до перегляду!


Масові заходи:


Продовжує свою роботу літня читальна зала просто неба «Книга під сонцем», в рамках якої щодня презентуватимуться нові цікаві книжкові виставки, проводитимуться вікторини, майстер-класи, розваги для малечі та їх батьків.  Читальна зала працюватиме з понеділка до четверга, з 10.00 до 13.00, на вулиці Дворцовій (біля приміщення бібліотеки).


Протягом тижня:


7 серпня – «Handmade – ідеї власноруч»;


8 серпня – «Калейдоскоп улюблених книг»;


9 серпня – «Бібліографічна мозаїка»;


10 серпня – «Нові часи – нові герої».


Час та дата проведення заходів може змінюватись. За докладною інформацією звертайтеся до обласної бібліотеки для юнацтва: тел. 0954712767 – Букач Тетяна Станіславівна – завідувач сектором соціокультурної діяльності.

 

Адреса: вул. Декабристів 6\15, тел. 22-66-01. 


Працюємо з 9.00 до 18.00  щоденно, вихідний - субота.


5283Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: