Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: афіша
Автор: Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва
Дата: 26 грудня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/poster/2016/12/26/anons-biblioteki-dlja-junatstva-26-30-grudnja-.htm
афіша, 26 грудня 2016

Анонс бібліотеки для юнацтва (26-30 грудня)

Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва


Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва запрошує на різноманітні заходи. 


Зима чарівна пора, пора веселощів та сюрпризів. Протягом новорічних свят у бібліотеці будуть діяти такі книжкові виставки:


«Зимові фантазії» (Новорічний хенд-мейд) Відділ СТТМ;


виставка-інсталяція «Від Миколая до Різдва» (відділ абонементу);


«Новорічно-різдвяна містерія» (відділ абонементу);


«Мелодії зимових свят» (відділ популяризації книги);


«Різдво – у кожне серце» (відділ популяризації книги);


У відділі популяризації книги продовжує діяти книжкова виставка «Часів минулих таємниці». Література представлена на виставці розповість користувачам про загадкові історичні події та долі цікавих людей.


Масові заходи:


27 та 28 грудня о 13.00 працівники відділу мистецтв проведуть справжні Українські вечорниці. З давна існувала у нашого народу чудова традиція – вечорниці. Віддаючи шану минулому, беручи усе найкраще у наше сьогодення, ми на вечорницях відроджуємо усе найдорожче, що є у народу: його мову, пісню, історію….Тож під час заходу його учасники дізнаються про чудову історію святкування вечорниць. 


Щопонеділка, середи та неділі о 10.00 проходять курси комп’ютерної грамотності «Основи роботи на комп’ютері» за підтримки міжнародного фонду ІДЕА в рамках програми Microsoft Unlimited Potential. Учасники курсів отримають вичерпну інформацію та навички роботи з різними програмами та сервісами Microsoft.


Час та дата проведення заходів може змінюватись. За докладною інформацією звертайтеся до обласної бібліотеки для юнацтва: тел. 0954712767 – Букач Тетяна Станіславівна – завідувач сектором соціокультурної діяльності; 0505699007 – Корінь Христина Володимирівна – головний бібліотекар сектору соціокультурної діяльності.

           

Адреса: вул. Декабристів 6\15, тел. 22-66-01. 


Працюємо з 9.00 до 18.00  щоденно, вихідний - субота.


3341Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: