Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: афіша
Автор: Кіровоградська обласна універсальна наукова бібліотека ім. Д. Чижевського
Дата: 12 серпня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/poster/2016/08/12/anons-zahodiv-biblioteki-im-chizhevskogo-15-21-serpnja-.htm
афіша, 12 серпня 2016

Анонс заходів бібліотеки ім. Чижевського (15 – 21 серпня)

Кіровоградська обласна універсальна наукова бібліотека ім. Д. Чижевського


Кіровоградська обласна універсальна наукова бібліотека ім. Д. Чижевського запрошує на різноманітні заходи. 


Книжкові виставки: у відділах працюють нові книжкові виставки: до 160-річчя від дня народження І.Я. Франка   «Стежками Івана Франка», у відділі краєзнавства «Марок Лукич Кропивницький», у відділі абонемента «Теплі промінчики дитинства» та «Розмаїття нових видань».  


Художні та інші виставки: виставка печворку Людмили Кривенко, виставка художньої кераміки Лариси Кулініч та студентів художньо-графічного відділення  мистецького факультету КДПУ ім. В. Винниченка «Теракота», абстрактний живопис «Кольори сучасності» Олега Рудого. До Дня незалежності у відділі краєзнавства працює виставка  «Рушникові доріжки».  


Кіноклуб «Екран» запрошує 17 серпня о 15.00 на перегляд фільму. «Виховання крихітки» — ексцентрична кінокомедія 1938 року. Режисером фільму став Говард Хоукс. Фільм є однією з перлин американської кіноіндустрії початку ХХ століття. 


Безкоштовне вивчення англійської мови: Рік англійської мови в Україні триває. Відділ документів іноземними мовами обласної бібліотеки ім. Д. Чижевського запрошує на серпневі засідання клубу розмовної англійської мови. Одне з засідань, 18 серпня о 17.00, присвячене дню пам’яті Елвіса Преслі «Король рок-н-роллу!»


Шаховий турнір. 20 серпня у суботу у відділі обслуговування користувачів відбудеться шаховий турнір серед відвідувачів бібліотеки. Вхід – вільний.  


Літній читальний зал. В суботу, 20 серпня, з 16.00 до 19.00 у парку відпочинку «Ковалівський» працюватиме літній читальний зал «Бібліотека під зеленими вітрилами». І цієї суботи буде презентована зітова книга багатьох поколінь «Вінні Пух». До речі, чи знали Ви, що англійський письменник Алан Олександр Мілн 21 серпня 1921 приніс в подарунок своєму синочкові Крістоферу Робіну іграшку ведмедя – з якої розпочалася знаменита історія Вінні Пуха, опублікована в 1926 році. Тож «Вінні-Пух та його друзі» в літньому читальному залі третьої суботи серпня будуть відзначати  ювілейний день народження казкового героя. Запрошуємо на святкування. 


Послуги надаються безкоштовно.


ВХІД НА БІБЛІОТЕЧНІ ЗАХОДИ — ВІЛЬНИЙ


Деталі в розділі “Що нового”.

                    

Адреса: м. Кропивницький, вул. Велика Перспективна, 24.


3263Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: