Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: афіша
Автор: Кіровоградська обласна бібліотека
Дата: 18 липня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/poster/2016/07/18/afisha-biblioteki-dlja-junatstva-18-24-lipnja-.htm
афіша, 18 липня 2016

Афіша бібліотеки для юнацтва (18-24 липня)

Кіровоградська обласна бібліотека


Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва запрошує на різноманітні заходи.


Книжкові виставки:


- з 18 липня у відділі мистецтв буде представлено книжкову виставку «Юрій Іллєнко: мистецький внесок у кіно», присвячену 80 річчю від дня його народження. Виставка розкриє увесь талант українського кінорежисера, кінооператора, сценариста, актора, продюсера та  автора неперевершених кінострічок "Криниця для спраглих", "Білий птах з чорною ознакою", "Лебедине озеро. Зона", тощо;


- з 19 липня у відділі абонемента буде оформлено книжкову виставку  «Читаємо в оригіналі». На виставці буде представлено кримінальні романи мовами оригіналу – англійською та німецькою.


- з 20 липня у відділі популяризації книги буде оформлено книжкову виставку «Іван Дзюба. В мене свій світ, своя позиція», присвячену 85-річчю від дня його народження. Запрошуємо усіх бажаючих оглянути книжкову виставку знакового діяча українського національного відродження другої половини ХХ століття, літературного критика, мистецтвознавця та мовознавця.


З понеділка по четвер, з 10.00 до 13.00 в рамках літньої читальної зали під відкритим небом «Книга під сонцем» на вас чекатимуть такі книжкові виставки:


18.07 – «Юнаки та дівчата нумо читати»;

19.07 – Довідкові видання;

20.07 – «Майстерня креативу»;

21.07 – «Бути здоровим – престижно».

     

Триває всеукраїнська акція «Бібліотека українського воїна». Запрошуємо усіх кіровоградців долучатися до благодійності та передавати  книги для військовослужбовців, що знаходяться в зоні АТО. Метою  акції є привернення суспільної уваги до процесу читання. 

                   

  

Час та дата проведення заходів може змінюватись. За докладною інформацією звертайтеся до обласної бібліотеки для юнацтва: тел. 0505699007 – Корінь Христина Володимирівна – головний бібліотекар сектору соціокультурної діяльності.

           

Адреса: вул. Декабристів 6\15, тел. 22-66-01. 


Працюємо з 9.00 до 18.00  щоденно, вихідний - субота.


3054Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: