Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: афіша
Автор: Кіровоградська обласна бібліотека для дітей ім. Т.Г.Шевченка
Дата: 11 липня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/poster/2016/07/11/anons-masovih-zahodiv-biblioteki-im-shevchenka-11-17-lipnja-.htm
афіша, 11 липня 2016

Анонс масових заходів бібліотеки ім. Шевченка (11-17 липня)

Кіровоградська обласна бібліотека для дітей ім. Т.Г.Шевченка


Кіровоградська обласна бібліотека для дітей ім. Т.Г.Шевченка запрошує на різноманітні заходи.


11 липня о 15:00 запрошуємо всіх охочих у відділ підліткового читання та інформаційно – консультативних послуг користувачам відвідати конкурсні змагання «Турист – ерудит» . Під час цікавих конкурсів, ви дізнаєтесь все про туризм: як правильно підготуватися до туристичного походу, орієнтуватись за компасом і без нього та отримаєте багато практичних порад для справжніх туристів.


13 липня о 10 годині фахівці відділу дитячого та сімейного читання запрошують всіх бажаючих на перегляд  медіа-подорожі з викладкою літератури «Павуки» з циклу заходів «Живосвіт».


14 липня об 11:00 завітайте до відділу підліткового читання  та інформаційно – консультативних послуг користувачам на цікаву бібліографічну гру «Чим нас дивує Україна». Під час заходу, ви відкриєте для себе чарівний світ української землі та дізнаєтесь багато цікавих фактів про культурну спадщину нашого народу.


14 липня о 10 годині запрошуємо до відділу естетичного спрямування та організації змістовного дозвілля користувачів  на music-time «Канікули з караоке».


Під час шкільних канікул відділ підліткового читання та інформаційно-консультативних послуг користувачам пропонує юним читачам цікаво провести своє дозвілля. На вас чекають найсучасніші новинки літератури українських та зарубіжних письменників, представлених на книжковій виставці «Ура! Новинки!». Протягом літа користувачі відділу зможуть переглядати бібліотечний інформаційний компас періодичних видань «Журнальна феєрія». Отож, приходьте читати та пізнавати!

 

«Бібліотечний клуб читання та розваг «Сонячний промінчик на книжковій полиці» за сприяння програми «Активні громадяни», що її впроваджує Британська Рада в Україні. Діти та їхні батьки  дуже гарно проводять свій вільний час: грають в розвиваючі ігри, читають книги та журнали. 


Працівники бібліотеки запрошують всіх бажаючих відвідати відділ кожної неділі з 12 до 15 години. Гарний настрій, живе спілкування, порозуміння та єднання вашої родини гарантовано.


3291Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: