Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: афіша
Автор: Кіровоградська обласна універсальна наукова бібліотека ім. Д. Чижевського
Дата: 8 липня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/poster/2016/07/08/anons-zahodiv-biblioteki-im-chizhevskogo-11-17-lipnja-.htm
афіша, 8 липня 2016

Анонс заходів бібліотеки ім. Чижевського (11 – 17 липня)

Кіровоградська обласна універсальна наукова бібліотека ім. Д. Чижевського


Кіровоградська обласна універсальна наукова бібліотека ім. Д. Чижевського запрошує відвідати різноманітні заходи.


&ft1 У відділах обслуговування користувачів працюють книжкові виставки: до 960-річчя від дня народження Нестора Літописця «Провидіння Літописця», актуальна періодика про події з зони АТО «Герої України на захисті Вітчизни», виставка-порадник «Мандруємо Україною», клуб інтелектуальних ігор «Граючись–навчаємось», виставка нових книжкових надходжень «Розмаїття нових видань», виставка рідкісних і цінних листівок з фондів ОУНБ.      


Художні та інші виставки: у холі І поверху  - виставка кращих дипломних робіт 2016 року студентів Кіровоградського будівельного коледжу «Архітектурне проектування та внутрішній інтер’єр» і абстрактний живопис «Кольори сучасності» Олега Рудого; у відділі мистецтв - виставка печворку Людмили Кривенко і виставка художньої кераміки Лариси Кулініч та студентів художньо-графічного відділення  мистецького факультету КДПУ    ім. В. Винниченка «Теракота», у відділі краєзнавства  - живопис Надії Мовчан «Коли в душі цвіте весна».


З 11 липня по 15 липня в Інтернет-центрі відбудеться навчання літніх людей з вивчення основ роботи з персональним комп’ютером та ази роботи в Інтернет, навчання триває щодня з 09.00 до 13.00.


13 липня о 15.00 у бібліотечному кінозалі відбудеться перегляд фільму «Дні кохання / Giorni d'amore», спільно Італія, Франція / 1954 р. / 98 хв., реж. Джузепе Де Сантіс.


Триває програма літнього відпочинку для дітей і дорослих «Бібліотека – острів фантазії і творчості». Запрошуємо до дитячих куточків, де можна розважитися з іграшками і почитати. 


Рік англійської мови в Україні триває. Відділ документів іноземними мовами пропонує літню акцію «Візьми книгу з собою на відпочинок. Читаємо з дітками англійською влітку». 


В суботу, 16 липня, з 14.00 до 19.00 у парку відпочинку «Ковалівський» працюватиме літній читальний зал «Бібліотека під зеленими вітрилами». Запрошуємо на зустріч з героями роману англійської письменниці Шарлотти Бронте «Джейн Ейр». Діти та дорослі зможуть відпочити з користю. Працівники бібліотеки підготували опитування щодо сучасних гувернанток для дорослих, а також різноманітні розваги для малечі… Послуги надаються безкоштовно.


ВХІД НА БІБЛІОТЕЧНІ ЗАХОДИ — ВІЛЬНИЙ


Деталі в розділі “Що нового”.

                   

Адреса: м. Кіровоград, вул. Велика Перспективна, 24.


3084Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: