Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: афіша
Автор: Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва
Дата: 5 липня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/poster/2016/07/05/afisha-biblioteki-dlja-junatstva-5-10-lipnja-.htm
афіша, 5 липня 2016

Афіша бібліотеки для юнацтва (5-10 липня)

Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва


Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва запрошує на різноманітні заходи.


З 4 липня у відділі сприяння технічній творчості молоді буде оформлено книжкову виставку «Подорож планетою Періодика», яка зацікавить відвідувачів читати не тільки художню літературу, а й журнали та газети. На виставці будуть представлені періодичні видання відділу, які встигли полюбитися постійним користувачам та які надихають займатися творчістю та рукоділлям. «Вurda», «Вишивка та в’язання», «Бісероплетіння», «Техніка молоді» та інші журнали заслуговують на вашу увагу, тож обов’язково відвідайте дану виставку.


З 4 липня у відділі популяризації книги буде представлено книжкову виставку «Літо. Відпочинок. Безпека». Виставка стане у пригоді як дорослим, так і малечі, адже влітку на нас чекають різноманітні пригоди дома, в школі, на відпочинку. Завітавши до відділу Ви дізнаєтесь про правила відпочинку на воді, про безпеку у лісі, про те, як правильно надавати невідкладну медичну допомогу постраждалим та багато чого іншого.


З 5 липня у відділі абонементу буде оформлено книжкову виставку «Для допитливих та обдарованих». Усі, хто полюбляє створювати речі власноруч, навчатись чомусь новому та цікавому, займатися творчістю та саморозвитком обов’язково оцінять виставку.


З 7 липня у відділі мистецтв буде оформлено книжкову виставку «Моя сім’я, моя родина», присвячену Дню родини. Це відносно молоде свято, що відзначається з 2012 року – 8 липня.  З родини починається життя людини, тут відбувається формування її як громадянина. Вона - джерело любові, поваги, солідарності та прихильності, то, на чому будується будь-яке цивілізоване суспільство, без чого не може існувати людина. Благополуччя родини - ось мірило розвитку і прогресу країни. Усією родиною завітайте до бібліотеки, щоб переглянути виставку.


Протягом липня  бібліотека запрошує відвідати літню читальну залу під відкритим небом  «Книга під сонцем». Кожного дня з 10.00 до 14.00 на Вас чекатимуть нові книжкові виставки, інтелектуальні вікторини,  ігри та багато цікавого. 

     

Триває всеукраїнська акція «Бібліотека українського воїна». Запрошуємо усіх кіровоградців долучатися до благодійності та передавати  книги для військовослужбовців, що знаходяться в зоні АТО. Метою  акції є привернення суспільної уваги до процесу читання. 

           

Час та дата проведення заходів може змінюватись. За докладною інформацією звертайтеся до обласної бібліотеки для юнацтва: тел. 0954712767 Букач Тетяна Станіславівна – завідувач сектору соціокультурної діяльності; 0505699007 – Корінь Христина Володимирівна – головний бібліотекар сектору соціокультурної діяльності.

           

Адреса: вул. Декабристів 6\15, тел. 22-66-01.  


Працюємо з 9.00 до 18.00  щоденно, вихідний - субота.


3476Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: