Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: афіша
Автор: Кіровоградська обласна універсальна наукова бібліотека ім. Д. Чижевського
Дата: 13 червня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/poster/2016/06/13/anons-zahodiv-biblioteki-im-d-chizhevskogo-13-18-chervnja-.htm
афіша, 13 червня 2016

Анонс заходів бібліотеки ім. Д. Чижевського (13 – 18 червня)

Кіровоградська обласна універсальна наукова бібліотека ім. Д. Чижевського


Кіровоградська обласна універсальна наукова бібліотека ім. Д. Чижевського запрошує на різноманітні заходи.


Літо – саме час прочитати книги, на які не вистачає часу протягом напруженого навчального та робочого року. Відділ абонемента пропонує  виставку нових надходжень «Розмаїття нових видань» - різногалузевих та художніх видань. Запрошуємо ознайомитися з новими літературними іменами. Книги можна взяти додому на певний  термін. 


З початку червня у холі І поверху розміщена виставка дитячого малюнка в рамках  Кіровоградського обласного конкурсу дитячого та юнацького малюнку «Майбутнє України очима дитини». Учасники конкурсу – діти від 5 до 15 років. Організатори: обласна бібліотека ім. Д. Чижевського, Кіровоградське відділення Всеукраїнської академії Кіровоградське відділення Всеукраїнської академії Універсології, Кіровоградська обласна громадська організація  матерів дітей-інвалідів та інвалідів «Серце матері». Виставка працює протягом кількох тижнів, запрошуємо до перегляду. 


15 червня о 15.00 до 75-річчя від дня народження Івана Миколайчука відбудеться кіновечір з показом фільмів за участю І. Миколайчука «Тіні забутих предків», «Білий птах з чорною відмітиною» та презентація книжкової виставки «Іван Миколайчук  - актор, режисер, кіносценарист». Запрошуємо до перегляду.  


Запрошуємо жителів міста до відділу рідкісних і цінних видань переглянути виставку «Листівки». А також  - до відділу мистецтв насолодитися виставкою художньої кераміки Лариси Кулініч та студентів художньо-графічного відділення  мистецького факультету КДПУ ім. В. Винниченка «Теракота». Екскурсію по виставках можна замовити особисто у відділі мистецтв ОУНБ ім. Д. І. Чижевського або за телефоном 22-58-90.


Звертаємо увагу, протягом червня мовний клуб з вивчення англійської розмовної мови працює кожного вівторка, четверга і п’ятниці. Початок занять – о 17.00. 


Увага! 18 червня обласна бібліотека ім. Д. І. Чижевського  працює в Літньому читальному залі. Завітайте до бібліотечного інформаційного стенду в міському парку культури і відпочинку «Ковалівський» кожної суботи з 14:00 до 19:00, послуги надаються безкоштовно.


ВХІД НА БІБЛІОТЕЧНІ ЗАХОДИ — ВІЛЬНИЙ


Деталі в розділі “Що нового”.

                    

Адреса: м. Кіровоград, вул. Велика Перспективна, 24.


3533Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: