Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: афіша
Автор: Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва
Дата: 31 травня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/poster/2016/05/31/vidbudetsja-prezentatsija-knigi-god-koshki-ili-vot-takaja-ljubov-.htm
афіша, 31 травня 2016

Відбудеться презентація книги «Год кошки или Вот такая любовь»

Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва


3 червня о 16.00 в приміщенні Кіровоградської обласної бібліотеки для юнацтва (ІІ-поверх, відділ популяризації книги) відбудеться презентація нової книги кіровоградської письменниці Елеонори Бельської «Год кошки или Вот такая любовь».


До книги «Год кошки или Вот такая любовь» увійшли 6 новел та одна повість. Ця книга – продовження роздумів авторки про сенс життя, кохання та зраду, шлюб та материнство. Не дивлячись на різноманіття сюжетів, усі твори поєднує добре відношення до життя та людей, вміння побачити красу в буденних речах. Прочитавши книги читач ніби переживає усі почуття та емоції героїв і неодмінно отримує величезний заряд позитивної енергії, якими наскрізь проникнуті усі твори Елеонори Бельської.


В програмі заходу:


Презентація буктрейлеру до книги «Год кошки или Вот такая любовь»; 


Спілкування з письменницею Елеонорою Бельською;


Онлайн-спілкування з представниками Національної спілки письменників України.


Елеонора Бельська – творчий псевдоним Олени Баранової. (Олена Євгенівна Баранова, головний терапевт Кіровограда, завідуюча терапевтическим відділенням Центру первичної медико-санітарной допомоги №1.)

 

Народилася у місті Старобельск Луганскої області. Навчалася у  Дніпропетровському медичному інституті. По закінченню навчання разом з родиною за розподілом потрапили до міста Кіровограда, де Олена Євгенівна відбулась як лікар-терапевт і відкрила у собі письменницький талант. ().


В 2012 році в кіровоградському видавництві «Імекс» вийшла перша збірка  «Се ля ві, або скільки коштує фунт щастя». До збірки увійшли сім новел. Їх дійові особи - жінки з їх радощами і бідами, успіхами і проблемами - і звичайно ж - пошуками шляхів до щастя. 


За додатковою інформацією звертайтеся до Кіровоградської обласної бібліотеки для юнацтва: тел. 0954712767 Букач Тетяна Станіславівна – завідувач сектору соціокультурної діяльності.


Адреса: вул. Декабристів 6\15, тел. 22-66-01. 


Працюємо з 9.00 до 18.00 щоденно, вихідний - субота.


3447Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: