Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: афіша
Автор: Богдан Ялинчук, Психолог Кіровоградської виправної колонії (№6)
Дата: 27 травня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/poster/2016/05/27/vidbulasja-dodatkova-psihologichna-diagnostika-zasudzhenih-kirovogradskoi-vipravnoi-kolonii.htm
афіша, 27 травня 2016

Відбулася додаткова психологічна діагностика засуджених Кіровоградської виправної колонії

Богдан Ялинчук, Психолог Кіровоградської виправної колонії (№6)


З 23 по 26 травня в Кіровоградській виправній колонії облуправління ДПтС України (№6) проводилась додаткова психодіагностична робота із засудженими для виявлення негативних психоемоційних стані та психотравмуючих факторів, які можуть спричинити ауто агресивні дії.


Даний вид роботи проводився в рамках профілактики та попередження самогубств серед засуджених та осіб, взятих під варту в установах виконання покарань. Особлива увага зверталась на осіб яких відзначив Рустам Тараненко, психолог з великим теоретичним та практичним досвідом роботи у багатьох сферах психологічних та медичних наук, який нещодавно відвідував виправну колонію. Всі надані рекомендації Рустамом Тараненком щодо діагностування та корекції поведінки засуджених були враховані у роботі психологів установи та будуть використовуватись і в подальшій праці. 


Самі засуджені відреагували на даний захід задовільно, так як інтерес до пізнання свого внутрішнього «Я» та укріплення свого психологічного здоров’я набагато важливіше ніж бездіяння. З кожним відвідуванням психолога, кожен із засуджених розуміє, що розумний вихід є з будь – якої ситуації, якщо його не видно біля ніг, то варто подивитись далі та зробити крок на зустріч.



3582Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: