Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: афіша
Автор: Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва
Дата: 27 травня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/poster/2016/05/27/anons-biblioteki-dlja-junatstva-30-travnja-5-chervnja-.htm
афіша, 27 травня 2016

Анонс бібліотеки для юнацтва (30 травня - 5 червня)

Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва


Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва запрошує на різноманітні заходи.


З 1 червня у відділі мистецтв відкриється книжкова виставка до Міжнародного дня захисту дітей «Яскравий світ дитинства». На виставці будуть представлені книги, що допоможуть розвивати творчі здібності та естетичний смак у дітей. Це альбоми, книги з образотворчого мистецтва та музики. Також на виставці будуть представлені збірки сценаріїв проведення дитячих свят, пісенники тощо.


З 1 червня відділі сприяння технічній творчості молоді запрошує переглянути книжкову виставку «Всі таємниці на нашій полиці». На виставці буде широко представлена тема відкриттів  та винаходів українських дослідників та науковців.


З 1 червня у відділі популяризації книги відкриється Виставка малюнків учасників обласного етапу Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнку та живопису на протипожежну і техногенну тематику. Виставка оформлена спільно з Управлінням ДСНС у Кіровоградській області. Запрошуємо до перегляду.


1 червня з 11.00 до 15.00 запрошуємо на  вуличну акцію «Родина-FEST» (до Міжнародного дня захисту дітей). В програмі акції: творчий майданчик «Art малеча»; квест-агенція «Спритні, розумні, кмітливі»; територія веселих розваг «Реальні пригоди» та зона сімейного відпочинку «Мама, Папа, Я». Також на відвідувачів чекають тематичні програми від партнерів свята – центру розвитку людини та родини «Сонячний зайчик», мовного центру «Жираф клаб» та центру раннього розвитку дитини «Ладушки».  Вхід вільний.


В рамках оздоровчої кампанії 2016 року запрошуємо дитячі шкільні табори наступні заходи: 


31 травня о 10.00 та 1 червня о 10.00 літературний марафон «Книга – це мудрість» познайомить з історією виникнення книги;


31 травня о 10.00 бесіда-гра «Дотримання правил безпеки у період літнього відпочинку» /в рамках бібліо-проекту «life safe» (Подбай про свою безпеку)/. Фахівці ДСНС України в Кіровоградській області розкажуть про те, як  не потрапити в біду під час літніх канікул;


2 червня о 10.00 бібліоквест «Мовний дивосвіт» в ігровій формі познайомить з історією виникнення рідної мови та основними її правилами;


3 червня о 10.00 урок безпеки «Безпечні канікули Марійки та Іванка» в ігровій формі розкаже школярам про дотримання основних правил безпеки на відпочинку.


3 червня о 10.00 віртуальна мандрівка «В пошуках пригод» цікаво розкаже школярам про туризм. Під час практичної частини  заходу учасники відчують себе справжніми туристами виконуючи завдання ведучих.


3 червня о 16.00 відбудеться презентація нової книги кіровоградської письменниці Елеонори Бельскої «Год кошки или Вот така любовь». Під час заходу відбудеться живе спілкування з письменницею та обговорення книги з письменниками – членами обласної організації Спілки письменників України.


У бібліотеці проводяться курси комп’ютерної грамотності по понеділках, середах і неділях з 10.00 до 12.00.

     

Триває всеукраїнська акція «Бібліотека українського воїна». Запрошуємо усіх кіровоградців долучатися до благодійності та передавати  книги для військовослужбовців, що знаходяться в зоні АТО.

           

Час та дата проведення заходів може змінюватись. За докладною інформацією звертайтеся до обласної бібліотеки для юнацтва: тел. 0954712767 Букач Тетяна Станіславівна – завідувач сектору соціокультурної діяльності.

           

Адреса: вул. Декабристів 6\15, тел. 22-66-01. 


Працюємо з 9.00 до 18.00  щоденно, вихідний - субота.


3252Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: