Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: афіша
Автор: Кіровоградська обласна універсальна наукова бібліотека ім.Д.І.Чижевського
Дата: 17 травня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/poster/2016/05/17/vidkrietsja-vistavka-hudozhnoi-keramiki-terakota-.htm
афіша, 17 травня 2016

Відкриється виставка художньої кераміки «Теракота»

Кіровоградська обласна універсальна наукова бібліотека ім.Д.І.Чижевського


18 травня  о 14:00 у відділі мистецтв Кіровоградської обласної універсальної наукової бібліотеки ім.Д.І.Чижевського відкривається виставка художньої кераміки Лариси Кулініч та студентів художньо - графічного відділення мистецького факультету КДПУ ім. Володимира Виниченка  „Теракота”. 


На виставці представлені творчі роботи  кіровоградської художниці, відомої дослідниці регіонального гончарства Лариси Кулініч та результати  педагогічної діяльності, представлені в творчості її студентів. 


Творчі, дипломні та навчальні роботи молодих художників познайомлять глядача з  доробком останніх років, який демонструє вишуканий смак та творчий пошук.


Робота над керамічним твором - це рух  ідеї, метаморфози  матеріалу та несподівані цікаві результати.


Запрошуємо  переглянути оригінальну  виставку робіт, що вирізняються довершеністю, лаконічністю, особливим мистецьким почерком у всьому розмаїтті  матеріалів та технік.


Довідка: Кулініч Лариса Олександрівна (05.10 1972). Навчалася у РХСШ ім. Т.Г.Шевченка в м. Києві (закінчила у 1990р.), на художньо-графічному факультеті ХДПУ ім. Г.Сковороди в м. Харкові (закінчила у 1996р.), в аспірантурі НПУ ім. М.Драгоманова в м. Києві (закінчила у 2005р.). Старший викладач кафедри образотворчого мистецтва та дизайну мистецького факультету КДПУ ім. В.Винниченка. Майстер художньої кераміки (атестація НСМНМУ), учасник обласних та всеукраїнських виставок (НСХУ та НСМНМУ) з 2006 року (Кіровоград, Одеса, Київ, Тернопіль). 


Дослідниця регіонального гончарства, автор унікального проекту історичного гончарства  «Цвітне. Гончарство» 2014.  


Виставка працюватиме протягом 2-х місяців.


Адреса: вул. Велика Перспективна, 24.


Вхід - вільний.


3302Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: