Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: афіша
Автор: Кіровоградська обласна бібліотека ім. Д. Чижевського
Дата: 4 травня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/poster/2016/05/04/afisha-biblioteki-im-chizhevskogo-na-tizhden.htm
афіша, 4 травня 2016

Афіша бібліотеки ім. Чижевського на тиждень

Кіровоградська обласна бібліотека ім. Д. Чижевського


Обласна бібліотека ім. Д. Чижевського готується відзначати 71-шу річницю перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.


На початку для ветеранів, молоді, учнів, жителів міста та області в обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Д. Чижевського буде проведено багато цікавих подій, пов’язаних з відзначенням Дня Перемоги і вшануванням подвигу учасників Другої світової.


Запрошуємо переглянути виставки до 71-ї річниці від Дня Перемоги, які нещодавно відкрилися і працюють у бібліотеці:  у відділі читальних залів працює книжкова виставка «Пам'ять серця»; у відділі абонемента відкритий перегляд  - ”Мужність і відвага крізь покоління”.


З 3 травня до 8 травня бібліотека проводить  інтернет-акцію «Будьмо ближчими». Акція спрямована на те, щоб ветерани та діти війни мали змогу безкоштовно поспілкуватися з рідними, друзями, використовуючи Skype-технології. Всі бажаючі літні люди можуть безкоштовно скористатися запропонованою послугою.


6 травня о 14.00 у відділі мистецтв відбудеться зустріч з учасниками Медіа- проекту «Голоси з війни» - «Гортаю пам’яті своєї сторінки». У програмі: показ фото воєнних років, прослуховування уривка    з книги Миколи Нікуліна «Спогади про війну».


11 травня для дітей війни (підопічні Територіального центру соціального обслуговування)  відбудеться  оглядова екскурсія відділами бібліотеки, ознайомлення з виставками декоративно-ужиткового мистецтва. 


Всі, хто здобував Перемогу, навічно залишаться у вдячній пам'яті народів, і спомин про них передаватиметься з покоління в покоління. Подвиги, здійснені нашими воїнами і трудівниками тилу, зробили їх героями. За кожним з них — людське життя, яскраве і талановите, безжалісно обірване у розквіті сил. День Перемоги — справді всенародне свято, яке свідчить, що ніхто з них не забутий і ніщо не забуто. 


Вітаємо усіх зі святом і запрошуємо до бібліотеки.


Адреса: м. Кіровоград, вул. Велика Перспективна, 24. 


2865Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: