Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: афіша
Автор: Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва
Дата: 25 квітня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/poster/2016/04/25/afisha-biblioteki-dlja-junatstva-25-kvitnja-1-travnja-.htm
афіша, 25 квітня 2016

Афіша бібліотеки для юнацтва (25 квітня - 1 травня)

Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва


Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва запрошує на різноманітні заходи.


25 квітня о 14.00 та 26 квітня о 15.00 відділ сприяння технічній творчості молоді запрошує на слайд-бесіду «Гіркий біль Чорнобиля» до 30-ліття з дня трагічних подій.


З 25 квітня у відділі абонементу буде оформлена книжкова виставка «Читаємо в оригіналі», де буде представлена світова класика, а також твори сучасних письменників іноземними мовами.


У відділі мистецтв представлена книжкова виставка «Великдень – земне причастя небом». Знайомимо читачів із традиціями Великодніх святкувань, головним символом цього дня – писанкою, історією виникнення традиції її декорування; на виставці також представлена література із майстер-класів з писанкарства. Сама виставка декорована листівками ручної роботи.


26 квітня о 12.50 та 27 квітня о 13.30 відділ популяризації книги запрошує на інформаційний калейдоскоп «Чорнобиль: незакінчена історія». Пам’ять і вдячність – це те, чим ми можемо висловити шану  ліквідаторам, які поклали своє життя та здоров’я, рятуючи світ від наслідків аварії.


28 квітня о 9.00 відділ абонементу проводить літературний круїз «Країна леді та джентльменів». До року англійської мови в Україні знайомимо з художньою літературою, мовою, найкращими навчальними закладами, співаками туманного Альбіону. Якщо ви не знаєте про сирні гонки, голубих качок тощо, вам неодмінно варто завітати на цей захід.


28 квітня о 14.00 відбудеться презентація  книги «Відрядження до пекла» С.В.Колесникова, учасника ліквідаціїї аварії на ЧАЕС. Автор поділиться спогадами та розкаже про історію написання документальної повісті. Як письменник Сергій Вікторович дебютував у 1970 році, є членом Національної спілки письменників України.


З 28 квітня у відділі мистецтв можна переглянути книжкову виставку «Танець – обличчя нації» (до Міжнародного дня танцю). Міжнародний день танцю відзначається з 1982 року за рішенням ЮНЕСКО в день народження французького балетмейстера Жана Жоржа Новера.


Жан Жорж Новер - французький балетмейстер, учень балетмейстера Л. Дюпре, реформатор і теоретик хореографічного мистецтва, який увійшов в історію як «батько сучасного балету».


Триває всеукраїнська акція «Бібліотека українського воїна». Запрошуємо усіх кіровоградців долучатися до благодійності та передавати  книги для військовослужбовців, що знаходяться в зоні АТО.

           

Час та дата проведення заходів може змінюватись. За докладною інформацією звертайтеся до обласної бібліотеки для юнацтва: тел. 0954712767 Букач Тетяна Станіславівна – завідувач сектору соціокультурної діяльності; тел. 0669 475 475 Зайцева Наталя – головний бібліотекар сектору соціокультурної діяльності. 

           

Адреса: вул. Декабристів 6\15. Сайт: http://www.lib.kr.ua. Працюємо з 9.00 до 18.00  щоденно, вихідний - субота.


Графік роботи бібліотеки на Великодні канікули: 30 квітня, 1 та 2 травня – вихідні, 3 квітня – з 9 до 18.00.


3672Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: