Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: афіша
Автор: Кіровоградська обласна бібліотека ім. Д.І.Чижевського
Дата: 21 квітня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/poster/2016/04/21/vidbudetsja-lektsija-vidomogo-pismennika-ta-vidavtsja-vasilja-gabora-lviv-jak-tekst-vid-modernizmu-do-postmodernizmu-.htm
афіша, 21 квітня 2016

Відбудеться лекція відомого письменника та видавця Василя Ґабора «Львів як текст: від модернізму до постмодернізму»

Кіровоградська обласна бібліотека ім. Д.І.Чижевського


      

22 квітня в рамках книжкового фестивалю «Весняний книговир» до нашого міста на зустріч з читачами приїжджає відомий львівський письменник Василь Ґабор.

    

У львівській літературній аґенції «Піраміда» Василь Ґабор реалізовує видавничий проект сучасної літератури «Приватна колекція», у якому представляє творчість письменників літературної ґенерації 80-х рр. XX ст., найкращих прозаїків 60-х рр. XX ст. та майстрів українського перекладу, а також низку інших вітчизняних і зарубіжних авторів.


22 квітня о 16:00 у відділі мистецтв обласної бібліотеки  ім. Д.І.Чижевського відбудеться лекція письменника «Львів як текст: від модернізму до постмодернізму» (від "Молодої Музи" до сучасних авторів).


Довідка. Василь Ґабор - народився 10 грудня 1959 р. на Закарпатті у с. Олександрівка (раніше - Шандрово), що на Хустщині. З його материнської лінії (рідний дядько мами) походить відомий закарпатський поет, представник празької школи Іван Колос (справжнє прізвище Іван Кошан). 


Василь Ґабор закінчив факультет журналістики Львівського державного (нині — національний) університету ім. Івана Франка (1986). Працював у львівських газетах (1987-1990) та історико-краєзнавчому журналі «Літопис Червоної Калини» (1991-1992).


Автор збірки новел «Книги екзотичних снів та реальних подій» та один з авторів книги «Четверо за столом: Антологія чотирьох приятелів», історико-бібліографічного дослідження «Українські часописи Ужгорода (1867-1944)» та історико-краєзнавчого есе «Моє Шандрово», есеїв, літературних розвідок та інтерв’ю «Від Джойса до Чубая».

   


3171Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: