Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: афіша
Автор: Кіровоградська обласна універсальна наукова бібліотека ім. Д. Чижевського
Дата: 19 квітня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/poster/2016/04/19/vidbudetsja-zasidannja-kruglogo-stolu-frankoznavchi-studii-.htm
афіша, 19 квітня 2016

Відбудеться засідання круглого столу «Франкознавчі студії»

Кіровоградська обласна універсальна наукова бібліотека ім. Д. Чижевського


                                                      

21 квітня о 14.30 відбудеться засідання круглого столу «Франкознавчі студії».        


Іван Франко увійшов в історію світової культури не тільки як видатний письменник, поет, прозаїк і драматург, а й як учений-публіцист, літературний критик, перекладач і видавець, як організатор передового літературного руху на Україні кінця XIX - початку XX ст. Відкрити багатогранність митця вам допоможе засідання круглого столу “Франкознавчі студії”, яке відбудеться 21 квітня о 14.30 у відділі обслуговування користувачів.


Відвідувачі цього заходу зможуть познайомитись із тайнописом долі і геніальною проникливістю Франка, літературознавчими аспектами його творчого доробку, місцем поета в контексті світової культури.


Цікавою сторінкою засідання будуть і дослідницькі студії кіровоградських науковців, проблеми вивчення його творчості в школі. Не менш загадковими для сучасної спільноти є малодосліджені рубаї І.Франка.


Усі ці питання розкриють у своїх виступах освітяни: Григорій Клочек, Любов Зубак, Олександр Ратушняк, Марія Лаврусенко, Сергій Колесник, Вікторія Скрипник.


Запрошуємо усіх, хто прагне відкрити нові грані постаті великого Каменяра.


Запрошуємо до відділу читальних залів обласної бібліотеки ім. Д. Чижевського за адресою: м. Кіровоград, вул. Велика Перспективна, 24.


3630Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: