Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: афіша
Автор: Кіровоградська обласна бібліотека для дітей ім. Т.Г. Шевченка
Дата: 19 квітня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/poster/2016/04/19/vidbudetsja-tvorcha-zustrich-z-suchasnimi-ukrainskimi-pismennikami-pavlom-chornim-ta-romanom-ljubarskim.htm
афіша, 19 квітня 2016

Відбудеться творча зустріч з сучасними українськими письменниками Павлом Чорним та Романом Любарським

Кіровоградська обласна бібліотека для дітей ім. Т.Г. Шевченка


24 квітня о 12 годині в рамках  книжкового фестивалю «Весняний книговир» у Кіровоградській обласній бібліотеці для дітей ім. Т.Г. Шевченка відбудеться творча зустріч з сучасними українськими письменниками Павлом Чорним та Романом Любарським.  


Павло Чорний – координатор Кіровоградського обласного відділення Асоціації українських письменників. Його перші твори друкувалися в місцевій пресі, він є автором книжок «Дребезги», «Сказки от дяди Паши. «Света и конфета». У кіровоградському видавництві «Імекс-ЛТД» готуються до видання нові книжки для дітей «Подорож Кульбабки», «Ой, летіла лелека…», «Татова книга», «Весёлые парикмахеры», «Сколько звёзд на небосводе», «Сказка о простом карандаше», «Сказка о хвастливом дубе и храбром луке».


Роман Любарський – кіровоградський поет, журналіст, літератор, член Конгресу літераторів України. Автор поетичних збірок «Время звёзд и дождей», «На пороге в 21-й», «Время ОНО», «Точка росы», «Зерно и посох».


Під час зустрічі на читачів бібліотеки чекає інтерактивна театралізована програма від дідусів Романа й Павла, презентація патріотичної віршованої казки Павла Чорного «Як лелечий рід Калину рятував в лиху годину» та  читання інших творів для дітей.


3865Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: