Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: афіша
Автор: Кіровоградська обласна бібліотека для дітей ім. Т.Г.Шевченка
Дата: 18 квітня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/poster/2016/04/18/anons-masovih-zahodiv-biblioteki-im-shevchenka-18-24-kvitnja-.htm
афіша, 18 квітня 2016

Анонс масових заходів бібліотеки ім. Шевченка (18-24 квітня)

Кіровоградська обласна бібліотека для дітей ім. Т.Г.Шевченка


Кіровоградська обласна бібліотека для дітей ім. Т.Г.Шевченка запрошує на різноманітні заходи.


18 квітня о 14 годині у відділі комп’ютерних технологій та забезпечення Інтернет-доступу користувачам відбудеться заняття з циклу «Комп’ютер та Інтернет з нуля» на тему: «Створення привітальної листівки за допомогою он-лайн сервісів».


18 квітня о 14 годині у відділі дитячого та сімейного читання відбудеться презентація книги та голосне читання книги Анни Франк «Казки написані на горищі». 


21 квітня о 14 годині бібліотечний клуб любителів мистецтва оригамі «Робимо світ об’ємним» запрошує всіх бажаючих завітати до відділу дитячого та сімейного читання на креатив-майстерку  «Зайчик». 


21 квітня – обласний етап Всеукраїнського конкурсу дитячого читання «Книгоманія».


22 квітня протягом дня у відділі підліткового читання та інформаційно-консультативних послуг користувачам буде проведено день інформації «Наше довкілля – турбота спільна», присвячений до Всесвітнього Дня Землі. Також ви зможете переглянути пізнавальну та яскраву літературну мозаїку «Знай, люби, бережи!».


У відділі дитячого та сімейного читання працює «Бібліотечний клуб читання та розваг «Сонячний промінчик на книжковій полиці» за сприяння програми «Активні громадяни», що її впроваджує Британська Рада в Україні. Діти та їхні батьки  дуже гарно проводять свій вільний час: грають в розвиваючі ігри, читають книги та журнали. 


Працівники бібліотеки запрошують всіх бажаючих відвідати відділ кожної неділі з 12 до 15 години. Гарний настрій, живе спілкування, порозуміння та єднання вашої родини гарантовано.


2846Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: