Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: афіша
Автор: Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва
Дата: 18 квітня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/poster/2016/04/18/afisha-biblioteki-dlja-junatstva-18-24-kvitnja-.htm
афіша, 18 квітня 2016

Афіша бібліотеки для юнацтва (18-24 квітня)

Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва


Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва запрошує на різноманітні заходи.


18.04 відділ популяризації книги запрошує на книжкову виставку «Дотик до сучасної української поезії». Знайомимо з молодими митцями та знаними поетами, пропонуємо цікаві нові видання.


18.04 о 13.00 відділ популяризації книги проводить слайд-бесіду «Чорнобиль – незакінчена історія». Згадуємо найстрашнішу за наслідками катастрофу минулого століття, імена тих, хто зупинив розповсюдження аварії на 4-му енергоблоці і вшановуємо пам’ять тих, хто рятував нас від катастрофи. Цей же захід пропонуємо вашій увазі 19.04 та 21.04 о 14.00.


19.04 об 11.45 відділ сприяння технічній творчості молоді запрошує на екогодину «Біль Землі» (Катастрофи техногенного характеру). Захід повідає про найжахливіші катастрофи в історії людства – аварії на виробництві, у мореплавстві, на підприємствах атомної енергетики. Напередодні річниці трагедії Чорнобиля ми згадуємо, що людство постійно балансує на межі, і ця межа є на диво тонкою.


19.04 о 15.00 відділ мистецтв презентує літературно-мистецький вечір  «Жінок коханих імена». Говоритимемо про І.Франка. Великий Каменяр стверджував, що йому «тричі являлася любов», однак дослідники життя і творчості письменника запевняють, що значно більше поет «потерпав» від жіночої вроди. Саме жінки надихали його на створення збірки «Зів’яли листя», яка є світовим зразком інтимної лірики.


20.04 відділ абонементу запрошує на книжкову виставку «Самобутня ромська культура» до Міжнародного дня ромів. Метою свята є самоідентифікація ромської етнічної групи як єдиного народу, привернення уваги до самобутньої культури та історії етносу рома, подолання дискримінації та утисків.


20.04 у відділі популяризації книги буде представлена книжкова виставка «Чорнобиль: від мирного атому до катастрофи» (до 30-х роковин Чорнобильської трагедії).


21.04 о 14.30 відділ бібліографії запрошує у школу інформаційного комфорту на бібліотечний урок «Довідково-бібліографічний апарат бібліотеки. Електронний каталог. Пошук літератури в електронному каталозі». По завершенню пропонуємо  «Відеопрогулянку Дворцовою». Крокуючи вулицею, побачимо прекрасний архітектурний ансамбль зі старих будівель та познайомимось із архітекторами, стараннями яких наше місто справедливо називали Маленьким Парижем.


21.04 о 16.00 відбудеться засідання літературного клубу «Ліра».  «Весна. Поезія. Любов» - вечір літературного спілкування з лауреатом обласної літературної премії імені Є. Маланюка Тетяною Андрушко.


23.04 відділ сприяння технічній творчості молоді запрошує на книжкову виставку «Писанка – символ Великодня».  


У бібліотеці тривають курси комп’ютерної грамотності. Заняття проходять у понеділок, середу та неділю з 10.00 до 12.00.

     

Триває всеукраїнська акція «Бібліотека українського воїна». Запрошуємо усіх кіровоградців долучатися до благодійності та передавати  книги для військовослужбовців, що знаходяться в зоні АТО.

           

Час та дата проведення заходів може змінюватись. За докладною інформацією звертайтеся до обласної бібліотеки для юнацтва: тел. 0954712767 Букач Тетяна Станіславівна – завідувач сектору соціокультурної діяльності; тел. 0669 475 475 Зайцева Наталя – головний бібліотекар сектору соціокультурної діяльності. 

           

Адреса: вул. Декабристів 6\15. 


Працюємо з 9.00 до 18.00  щоденно, вихідний - субота.


2701Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: