Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: афіша
Автор: Кіровоградська обласна бібліотека для дітей ім. Т.Г.Шевченка
Дата: 11 квітня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/poster/2016/04/11/anons-masovih-zahodiv-biblioteki-im-shevchenka-11-17-kvitnja-.htm
афіша, 11 квітня 2016

Анонс масових заходів бібліотеки ім. Шевченка (11 - 17 квітня)

Кіровоградська обласна бібліотека для дітей ім. Т.Г.Шевченка


Кіровоградська обласна бібліотека для дітей ім. Т.Г.Шевченка запрошує кіровоградців та гостей міста відвідати різноманітні заходи.


12 квітня о 14 годині у відділі комп’ютерних технологій та забезпечення Інтернет-доступу користувачам відбудеться заняття з циклу «Комп’ютер та Інтернет з нуля» на тему: «Створення та редагування зображень в програмі Paint».


13 квітня о 13 годині 30 хвилин фахівці відділу дитячого та сімейного читання запрошують найменших читачів на лялькову виставу з елементами гри «Не будь байдужим!» з циклу заходів міні-проекту для молодших школярів «Веселі  пригоди звіряток–маляток у бібліотеці». 


Запрошуємо всіх бажаючих 14 квітня о14.30 до відділу підліткового читання та інформаційно-консультативних послуг користувачам відвідати літературний детектив «Людина, що живе на Бейкер-стріт», присвячений цьому відомому книжковому герою, а також переглянути книжкову виставку англійської літератури «Магічний світ казки». Заходи будуть проводитись в рамках форсайт-проекту «Just English».


14 квітня о 14 годині у відділі комп’ютерних технологій та забезпечення Інтернет-доступу користувачам відбудеться заняття з циклу «Комп’ютер та Інтернет з нуля» на тему: «Створення привітальної листівки за допомогою он-лайн сервісів».


17 квітня о 13 годині у відділі естетичного спрямування та організації змістовного дозвілля користувачів на вас чекає кінозал вихідного дня:  «МУЛЬТИ-ПУЛЬТИ».


У відділі дитячого та сімейного читання працює «Бібліотечний клуб читання та розваг «Сонячний промінчик на книжковій полиці» за сприяння програми «Активні громадяни», що її впроваджує Британська Рада в Україні. Діти та їхні батьки  дуже гарно проводять свій вільний час: грають в розвиваючі ігри, читають книги та журнали. 


Працівники бібліотеки запрошують всіх бажаючих відвідати відділ кожної неділі з 12 до 15 години. Гарний настрій, живе спілкування, порозуміння та єднання вашої родини гарантовано.


3098Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: