Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: афіша
Автор:
Дата: 28 серпня 2013
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/poster/2013/08/28/oblasna-biblioteka-dlja-junatstva-im-o-m-boichenka-zaproshue.htm
афіша, 28 серпня 2013

Обласна бібліотека для юнацтва ім. О.М.Бойченка запрошує

Протягом тижня у відділі мистецтв експонується виставка робіт відомого болгарського художника Івана Стоянова «З Болгарією у серці». На виставці представлено більше 20 графічних малюнки, які створені у авторській художній техніці, що поєднує колаж і зображення символічних знаків, виконаних тушшю та темперою. Основою для графічних малюнків є знаки-символи, що використовуються в техніці вишивки, гончарства та інших промислах болгарським народом.

з 29 серпня відділабонементу запрошує познайомитись з книжковою виставкою  «Щасливої дороги в Країну знань!». Виставка, що оформлена до Дня знань стане в нагоді як школярам так і їх батькам. На виставці представлені книги та підручники для навчання та психології, періодичні видання,що допоможуть зібрати дитину до школи та налаштувати її на навчання після літніх канікул.

1 вересня з 10.00 до 13.00 год. запрошуємо усіх школярів, студентів їх друзів та батьків приєднатися до вуличної акції бібліотеки «Бібліотека – молодь: зустріч на перехресті «Знань», що пройде на вул. Дворцовій (біля приміщення бібліотеки). В рамках акції -  інтерактивні розваги, тематичні заходи, книжкові віиставки, цікаві майстер-класи з бісероплетіння, створення ляльки-мотанки та цікавої іграшки – тауматроп. Також працюватиме «Бібліокінозал», в якому усі бажаючи зможуть переглянути цікаві бук трейлери.

Час та дата проведення заходів може змінюватись. За докладною інформацією звертайтеся до обласної бібліотеки для юнацтва ім.О.М.Бойченка тел. (0522) 22-66-01

Адреса: вул. Декабристів 6\15. Сайт: http://www.lib.kr.ua

Працюємо щодня з 9.00 до 18.00, вихідний - субота


4446Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: