Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: афіша
Автор:
Дата: 29 липня 2013
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/poster/2013/07/29/anons-masovih-zahodiv-oblasnoi-biblioteki-dlja-ditei-im-a-p-gaidara.htm
афіша, 29 липня 2013

Анонс масових заходів обласної бібліотеки для дітей ім. А.П.Гайдара

Запрошуємо всіх бажаючих завітати до обласної бібліотеки для дітей ім. А.П.Гайдара і взяти участь у заходах, які будуть відбуватися у рамках клубу літнього читання«Бібліотечне літо для веселих, кмітливих та невгамовних».

Щодня у відділі дитячого та сімейного читання на Вас чекають прем’єри серій книг:

-  У серії книг «Сучасна дитяча проза» видавництва Грані-Т пропонуємо ознайомитися з новою гранню творчості  та з новими виданнями відомих українських дитячих письменників;

-  З цими маленькими чарівними істотами  краще не сперечатися. Не вірите – тоді прочитайте серію книг видавництва Старого Лева «Обережно: дівчатка».

-   «Моя маленька енциклопедія» видавництва «Егмонт Україна». Гідами в гарно ілюстрованих енциклопедіях для розумників будуть Вінні та його друзі, які з легким гумором відкриють для дітлахів таємниці яскравого світу природи;

-  огляди нових надходжень літератури та українських періодичних видань.

У відділі дитячого та сімейного читання працює сімейний ігровий майданчик «Майстерня дружби та позитивного настрою» спільно з Сімейним Монтессорі центром «Ладушки». Діти та їхні батьки  дуже гарно проводять свій вільний час: грають в розвиваючі ігри, читають книги та журнали. Бібліотекарі запрошують всіх бажаючих відвідати відділ кожної неділі з 11 до 15 години. Гарний настрій, живе спілкування, порозуміння та єднання вашої родини гарантовано.

У липні місяці, щовівторка, о 13 годині відділ підліткового читання та інформаційно-консультативних послуг користувачам запрошує охочих відвідати цикл «Відеохрестоматія» для учнів 6-9 класів за творами шкільної програми, а також переглянути екранізації ваших улюблених книг (на замовлення).

Наша бібліотека постійно поповнює свої фонди новою та цікавою літературою. 29 липня запрошуємо вас до відділу підліткового читання та інформаційно-консультативних послуг користувачам на перегляд нових надходжень літератури «Ура новинки». З допомогою наших дбайливих бібліотекарів кожен зможе знайти свою улюблену.

29 липня працівники відділу естетичного спрямування та організації змістовного дозвілля користувачів запрошують усіх бажаючих переглянути викладку «Креативні вироби з дарунків моря».

30 липня об 11 годині у відділі естетичного спрямування та організації змістовного дозвілля користувачів відбудеться майстер клас «Квілінгові квіти на згадку про літо» під час якого відвідувачі  ознайомляться з технікою квілінгу, навчаться  скручувати в спіральки вузькі та довгі смужки паперу, міняти їх форму і створювати з отриманих деталей різні плоскі та об'ємні композиції. Виготовлені вами під час майстер-класу вироби стануть чудовим доповненням до вашого інтер’єру чи приємним подарунком для дорогої людини.


4330Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: