Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: афіша
Автор:
Дата: 15 липня 2013
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/poster/2013/07/15/biblioteka-zaproshue.htm
афіша, 15 липня 2013

Бібліотека запрошує

20 липня міжнародна спільнота святкє День шахів. Шахи — цікава гра, в якій невидимий світ думки і мрії реалізується в русі шахових фігур. Коли вам захотілось навчитись грати в шахи — це дуже добре! Гармонія інтелекту й духовності, радісного настрою і спілкування позначає істинний сенс життя. Така думка підтверджена й роботою Клубу інтелектуальних ігор, який уже два роки працює увідділі обслуговування читачів ОУНБ ім. Д. І. Чижевського. До Міжнародного дня шахів тут представлена книжкова виставка “Підкорення інтелектуальних вершин”. Діяльність Клубу інтелектуальних ігор зумовлена високою потребою жителів нашого міста в інформаційних, комунікативних, культурних, оздоровчих послугах, в ефективному вирішенні питань проведення цікавого дозвілля. Адже, якщо людина заглиблюється у чарівний світ шахової творчості, якщо їй хочеться розкрити в собі талант інтелектуального спілкування, вона із задоволенням іде в бібліотеку, де на неї чекають спеціально облаштований куточок, виставки книг, медіаресурси із записами відомих шахових турнірів. На електронних носіях презентовані системи освоєння тактичних ходів і комбінацій, наявні довідкові документи.Про сучасні новини шахового світу можна дізнатись із газети “Ладья: шахмати, шашки,ігри”, з Інтернет-джерел, з електронних носіїв, книг, що знаходяться у фондах нашої бібліотеки.

Клуб інтелектуальних ігор тісно співпрацює зі Всеукраїнським фізкультурно-спортивним товариством “Колос”, дитячим і юнацьким шаховим клубом “Чатуранга”, Центром фізичного здоров'я  “Спорт для всіх”.

У клубі проводяться турніри, сеанси одночасної гри.

Для всіх, хто бажає долучитись до вказаних джерел інформації, знайти собі партнерів у грі та спілкуванні, цікаво провести своє дозвілля  - щиро запрошує Клуб інтелектуальних ігор.

16 липня о 16 годині у відділі мистецтв Ольга Коломієць – майстер з живопису, вишивки, художник-модельєр  навчить  усіх бажаючих  виготовляти «Кутасики» (китиці або кульки для прикрашення одягу).

 Для виготовлення кутасиків Вам знадобиться:  картон, циркуль, ножиці, шерстяні нитки будь-якого кольору. Участь – безкоштовна.

17 липня о 15.00 в кінозалі відбудеться показ фільму «Білий полон» режисера Френка Маршала. Пригодницький фільм 2006 року кінокомпанії Уолт Дісней (WaltDisneyPictures) про життя собак в Антарктиці. Фільм викликає масу емоцій. Багато людей плачуть, коли дивляться його. Мораль фільму – тварини часто проявляють в своїх вчинках більше людяності, ніж власне люди. Фільм отримав позитивні відгуки кінокритиків і користується заслуженою любов'ю у глядачів.

18 липня о 15.00 в кінозалі відбудеться показ фільму «Хранитель часу» або «Володар часу» – пригодницький фільм за мотивами роману Браяна Селзніка «Винахід Г'юґо Кабре» про сироту, що живе на  паризькому залізничному вокзалі. Режисер картини – Мартін Скорсезе, сценарист – Джон Лоґан.

Фільм став володарем премії «Золотий глобус» за кращу режисерську роботу. Був номінований на 11 премій «Оскар», у тому числі за найкращий фільм і найкращу режисерську роботу, що робить його найбільш номінованим фільмом 2011 року. З них отримав п'ять («Найкраща операторська робота», «Найкращі візуальні ефекти», «Найкраща робота художника-постановника», «Найкращий звук», «Найкращий звуковий монтаж»).

В суботу, 20 липня, з 14.00 до 19.00 у парку відпочинку «Ковалівський» традиційно працюватиме літній читальний зал «Бібліотека під зеленими вітрилами». Для дітей та дорослих працівники бібліотеки підготували цікаву літературу. Також малечі пропонуємо різноманітні розваги, майстер-класи, розмальовки, розвиваючі ігри. Перетворіть свій відпочинок в незабутню зустріч, дізнайтеся щось нове, подаруйте собі маленьке свято під відкритим небом! Послуги надаються безкоштовно

Вхід на заходи – вільний.


4745Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: