Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: політика
Автор: "Кіровоград24"
Дата: 30 травня, 18:37
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/politics/2024/05/30/dijalnist-deputatki-kropivnitskoi-miskradi-vid-slugi-narodu-viznali-naikraschoju.htm
політика, 30 травня, 18:37

Діяльність депутатки Кропивницької міськради від «Слуги Народу» визнали найкращою

"Кіровоград24"



В межах всеукраїнської громадської кампанії «Атестація депутатів місцевих рад» у Кропивницькому презентували результати оцінювання діяльності депутатів Кропивницької міської ради.


Президентка обласної асоціації «Громадські ініціативи» Любов Лук’янцева розповіла, що у співпраці з громадською організацією «Комітет виборців України» проведене дослідження роботи депутатів згідно з яким депутати Кропивницької міськради переважно дотримуються своїх зобов'язань.


«Критерії за якими визначали діяльність депутатів – це оприлюднення біографічних даних, проведення особистого прийому громадян, оприлюднення інформації про прийоми, комунікація у соціальних мережах, відвідуваність сесій та комісій, а також звітування депутатів», - додала Любов Лук’янцева.


Єдиною депутаткою, яка отримала найвищу персональну оцінку у 5 балів за об'єктивними показниками стала Анна Зарічна, членкиня фракції «Слуга Народу», співголова депутатської групи «Міжфракційне депутатське об’єднання «Рівні можливості», голова постійної комісії міської ради з питань економічного розвитку, промисловості, підприємництва, інвестицій та регуляторної політики.


Як розповіла Анна Зарічна: «Для мене такі результати досить таки неочікувані, але, звичайно, приємно. Я стала депутаткою зпрагненням змінити світ і наше місто на краще. І тепер, за свою каденцію, хочеться залишити якісь вагомі внески, а це і зміна нашого суспільства і ментальності наших людей. Я просто активна, постійно намагаюсь спілкуватись з виборцями, проводжу прийоми громадян, вчасно звітую і спільно з помічницями проводимо різні заходи. Прагну, щоб коли моя каденція закінчилась – мені було не соромно».


Результати дослідження також показали, що за середніми оцінками об'єктивних показників найвищий показник діяльності мають депутати фракції «Слуга Народу».



      

2941Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: