Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: політика
Автор:
Дата: 4 травня 2023
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/politics/2023/05/04/deputati-kropivnitskoi-miskradi-zvernulisja-do-nardepa-danutsi-schodo-sprijannja-pripinennja-dijalnosti-upts-moskovskogo-patriarhatu.htm
політика, 4 травня 2023

Депутати Кропивницької міськради звернулися до нардепа Дануци щодо сприяння припинення діяльності УПЦ московського патріархату


У четвер, 4 травня, під час сесії Кропивницької міської ради, депутати підтримали звернення до Верховної ради України, Кабінету міністрів України та народних депутатів України, зокрема, і до представника "Слуги Народу" Олександра Дануци щодо сприяння припинення діяльності Української Православної Церкви московського патріархату.


Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив нардеп Олександр Дануца.


"Сьогодні депутати Кропивницької міської ради прийняли рішення у тому числі про звернення до мене, як народного депутата України, обраного в територіальному окрузі, до меж якого входить Кропивницька міська територіальна громада щодо невідкладного доопрацювання та розгляду проектів законів України «Про внесення змін до деяких законів України щодо діяльності в Україні релігійних організацій» №8371 від 19.01.2023 та «Про забезпечення зміцнення національної безпеки у сфері свободи совісті та діяльності релігійних організацій» №8221 від 23.11.2022.


Тому негайно реагуючи на це, сьогодні ж направив депутатське звернення до Голови Верховної Ради України Руслана Стефанчука щодо порушених питань. 


Принагідно хочу нагадати, що ще на минулому тижні я звернувся до в.о. міського голови Олександра Мосіна щодо розірвання договорів про користування земельними ділянками з релігійними парафіями УПЦ МП.


Докладніше в посиланні в першому коментарі під цим постом. 


Слава Україні

Героям Слава!".


Тексти обох звренень дивіться нижче.

          

6128Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: