Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: політика
Автор: Телерадіокомпанія TTV
Дата: 21 вересня 2022
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/politics/2022/09/21/osnovni-pitannja-jaki-bulo-rozgljanuto-na-sesii-kirovogradskoi-oblradi.htm
політика, 21 вересня 2022

Основні питання, які було розглянуто на сесії Кіровоградської облради

Телерадіокомпанія TTV


Війна не полишає українські території однак Кіровоградщина продовжує наполегливо працювати на максимумі можливостей на всіх фронтах щоб звільнити державу від окупантів.


Уперше з початку запровадження воєнного стану депутати обласної ради провели засідання сесії офлайн. Зареєструвались на неї 44 обранці з різних фракції в тому числі майже в повному складі і члени фракції «Слуги Народу».


«Ми розуміємо, що під час військового стану є певні ризики і певні моменти небезпек, але під час війни життя не стоїть на місці і є багато господарських питань, які сьогодні треба вирішувати, адже від цього залежить допомога фронту з тилу», - переконаний Ігор Волков, голова фракції «Слуга Народу».


Також Ігор Волков зауважує, що для них з колегами – це політична відповідальність під час повномасштабної війни представляти інтереси виборців і голосувати за програми та рішення, які спрямовані на підтримку економіки та допомогу армії.


Загалом під час засідання депутати розглянули 27 питань порядку денного – присвячених освіти, медицині, фінансам, нерухомості та захисту екології.


-  Збільшення статутних капіталів Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф у Кіровоградській області та обласного комунального виробничого підприємства «Дніпро-Кіровоград».


-  Чотири медичні заклади області отримають станції супутникового зв’язку «Starlink».


-  Удосконалення організаційних питань щодо проведення конкурсу на здобуття обласної премії імені Олександра Васильовича Гіталова. Нагадаю, що премія імені Гіталова вручається працівникам агропромислової галузі за вагомий внесок у підвищення ефективності сільськогосподарського виробництва у трьох номінаціях: «Кращий агроном», «Кращий механізатор», «Кращий керівник агроформування».


-  Територію в Новій празі, де знаходиться «Дуб Вартовий», визнали пам’яткою природно-заповідного фонду місцевого значення.


-  Ландшафтний заказник «Русло Інгула» та пам’ятку природи «Червона гірка» Компаніївської громади оголосили територіями природно-заповідного фонду місцевого значення.


Також депутати підтримали важливе рішення: звернутися до Верховної Ради щодо перейменування Кіровоградської області.


"Акценти дня" Телерадіокомпанія TTV


5447Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: