Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: політика
Автор:
Дата: 25 травня 2022
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/politics/2022/05/25/nardep-danutsa-peredav-politsii-kirovogradschini-avtobus-mercedes.htm
політика, 25 травня 2022

Нардеп Дануца передав поліції Кіровоградщини автобус Mercedes


Сьогодні, ключі від автобусу Mercedes народний депутат від Кіровоградщини, представник «Слуги Народу» Олександр Дануца передав начальнику Головного управління Національної поліції в Кіровоградській області Роману Козьякову.


«Як громадянин України, як член Комітету з питань правоохоронної діяльності за доручення міністра внутрішніх справ Дениса Монастирського після повномасштабного вторгнення держави агресора російської федерації разом з Романом Козьяковим та особовим складом, яким він керує намагаємось наближати перемогу. Тож, сьогодні, разом зі своїми друзями ми змогли знайти та придбати комфортний, зручний і такий необхідний транспортний засіб», - розповів Олександр Дануца.


Чи була потреба поліції Кіровоградщини саме в такому транспортному засобі розповів Роман Козьяков: «Потреба дійсно була. Автобус, який ми сьогодні отримали завдяки зусиллям народного депутата Олександра Дануци плануємо використовувати під час виконання різноманітних задач: починаючи від доставки особового складу до певних місць дислокації, а в мирний час, після перемоги, слугуватиме там де буде необхідність».


Цей Mercedes має 50 посадкових місць, кондиціонер, багажні відділення, зручний і легкий в керуванні.


«Можна сказати, що це міжнародний автобус. За реєстрацією він австрійський, але пригнали з Німеччини. Купили ми його разом з моїми хорошими друзями. По-перше ми продали першу марку Укрпошти – голландцю Френку з Роттердаму і він заплатив 1 300 тисячі євро завдатку за автобус. Ми розуміємо, що марки стільки не коштують, але Френк хотів своїми грошима допомогти Україні. Частинна грошей з Праги – українець В"ячеслав Онац заплатив частину коштів, також долучився власними коштами до цієї гарної справи депутат Кропивницької міськради Михайло Бєжан, а купив, зробив ТО автобуса, пригнав його з Німеччини, і ось сьогодні власноруч доставив на плац та передав представникам поліції Ігор Дорофей. Тобто разом зробили корисну справу. Тепер цей автобус слугуватиме нашій поліції і наближатиме Перемогу», - додав народний депутат.


Окрема подяка Офісу президента Володимира Зеленського за допомогу в вирішенні організаційних питань.



&ft2        


 













6327Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: