Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: політика
Автор:
Дата: 16 лютого 2022
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/politics/2022/02/16/na-kirovogradschini-deputati-vidilili-koshti-na-zahodi-teroboroni.htm
політика, 16 лютого 2022

На Кіровоградщині депутати виділили кошти на заходи тероборони


На позачерговому засіданні сесії Кіровоградської обласної ради, були присутні 43 депутати, які одноголосно підтримали питання виділення 2 мільйонів гривень на потреби територіальної оборони області.


Зокрема, 880 тисяч гривень обласна рада залучила із загального фонду та 1 мільйон 120 тисяч – зі спеціального фонду.


Під час сесії Сергій Колос, командир бригади територіальної оборони Кіровоградщини повідомив, що на сьогодні бригада тероборони області укомплектована на 70% і протягом місяця буде доукомплектована решта.


«Ці кошти потрібні на облаштування побутових умов, кімнати для зберігання зброї, утримання відповідних приміщень. Переконаний, що ця сума допоможе скорішому формуванню загонів тероборони на місцях. Сьогодні депутатам не слід розхитувати політичний човен в середині країни підігруючи ворогу. Натомість варто консолідувати зусилля не залежно від партійних кольорів, адже на кону стоїть цілісність країни», - зазначив Ігор Волков, голова фракції «Слуга Народу» в Кіровоградській обласній раді.



7061Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Nik202227 березня 2022 20:52
0
Предлагаю ввести для мужчин в возрасте старше 45 лет официально разрешённую замену воинской службы по мобилизации ежемесячной финансовой помощью армии. В силу возрастных причин уже не те вояки в таком возрасте. Взятки давать как-то унизительно, как и прятаться. Утвердить законодательно ежемесячный (официальный!) платёж в пользу ВСУ, который давал бы право отсрочки по мобилизации на этот месяц. Пока платишь – можешь оставаться дома. Это было бы справедливо.
Відповісти
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: