Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: політика
Автор:
Дата: 31 січня 2022
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/politics/2022/01/31/-slugi-narodu-rozbudovujut-partiju-na-kirovogradschini.htm
політика, 31 січня 2022

«Слуги Народу» розбудовують партію на Кіровоградщині



Сьогодні в Кропивницькому відбулась робоча нарада депутатів всіх рівнів обраних на Кіровоградщині від політичної партії «Слуга Народу». 


На самому початку перед присутніми виступив Михайло Бєжан, т.в.о. голови Кіровоградської обласної організації політичної партії «Слуга Народу»:


-  Першочерговим, нашим з вами завданням, сьогодні є розбудова структурних підрозділів партії «Слуга Народу» на Кіровоградщині. Наприкінці грудня в нас відбувся великий форум депутатів усіх рівнів на якому була присутня голова партії Олена Шуляк, народні депутати та лідери крил партії «ЗеМолодіжка» та «Зе!Жінки». Ми з ними обговорювали всі наші проблеми і ті задачі, які перед нами стоять на цей рік. Насамперед, це розбудова структурної організації. Вже сьогодні слід починати відкривати регіональні офіси в кожному районі області, які будуть займатися розбудовою партії на місцях. І вже найближчим часом планується відкриття таких офісів в Олександрії, Голованівську та Новоукраїнці.


Звернулась до присутніх секретар Кіровоградської обласної організації ПП «Слуга Народу» Катерина Колєва:


-  Сьогодні продовжується програма «Великий звіт». В рамках якої партія веде контроль, як звітують перед виборцями депутати, обрані від політичної сили «Слуга Народу», адже згідно ст. 16 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад» не рідше одного разу на рік, зобов’язані звітувати про свою роботу перед виборцями відповідного виборчого округу.



Розповіла про виконану роботу та плани на 2022 рік лідерка «Зе!Жінки» Кіровоградщини, депутатка Кропивницької міської ради Анна Зарічна:


-  «Зе!Жінки» – це рух, що створений для підтримки жіночого лідерства всередині партії для проведення просвітницьких заходів. Ми імпламентуємо програми нашої першої леді. У нас є п’ять комітетів: економічна рівність, відповідальне батьківство, безбар’єрний публічний простір, рівна оплата праці чоловіків та жінок і ми створили додатковий, шостий комітет – шкільне харчування та здоровий спосіб життя. Голова комітету – Діана Калюжна. У нас вже є 8 лідерок «Зе!Жінок» на території Кіровоградщини. Ми завжди відкриті до нових ідей і спілкування. В цьому році плануємо ряд поїздок по регіонах. Перші поїздки будуть вже в лютому і ми завітаємо до міста Олександрії та Світловодська. А в березні плануємо поїхати до Добровеличківки, де планується відкриття притулку для жертв домашнього насильства. Цього року будуть надавати державну субвенцію по створенню притулків. Це один із наших напрямків.


Також звернулась до присутніх депутатка, голова фракції «Слуга Народу» в Кропивницькій міській раді Ольга Ковальова-Алокілі:


-  На початку лютого, а точніше 5 числа відбудеться великий звіт фракції «Слуга Народу» Кропивницької міської ради. Дехто вже відзвітував через мережу інтернет, але якщо хтось з депутатів, хто ще не звітував хоче зробити це перед виборцями в живому спілкуванні і з відповідями на питання – долучайтесь, будемо раді. Цей рік швидко минув і ми не мали широкої комунікації, фінансової підтримки з центру. Сьогодні ми, як ніколи, маємо згуртуватися. У нас молода партія, яка не має шлейфу, як інші політичні сили. А головне має бути бажання працювати в одній команді, розділяти ту програму, яку сповідує наш президент. Повірте, йому зараз не просто. Так склалося в країні, що бачити гарні кроки у нас не звикли, об’єднуватися навколо творіння теж не люблять, а от роздмухувати і шукати проблеми багато бажаючих. Тому не соромтеся на своїх засіданнях озвучувати ті виступи, які рекомендує партія. Творимо імідж нашої партії в регіоні разом.


фото - Олександра Козловського


            

5946Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: