Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: політика
Автор:
Дата: 14 грудня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/politics/2021/12/14/sergii-shulga-nazvav-7-aktsentiv-u-svoii-roboti.htm
політика, 14 грудня 2021

Сергій Шульга назвав 7 акцентів у своїй роботі


Голова Кіровоградської обласної ради, представник «Слуги Народу» Сергій Шульга підсумував рік на посаді й озвучив сім акцентів, якими керується в роботі.


«З моменту мого обрання на посаду, я визначив для себе 7 основних акцентів у роботі», – сказав Сергій Шульга.


Серед озвучених акцентів наступні:


Прозорий менеджмент. Голова обласної ради наголосив, що його робота прозора – такої ж вимагає і від підлеглих. Саме тому запровадив аудит у комунальних підприємствах і закладах, завдання якого побачити проблемні точки, відпрацювати механізми вирішення і не допускати зловживань.


Доступна влада. Вперше голова обласної ради, окрім особистих прийомів, започаткував щомісячні виїзні прийоми громадян, які проводить разом із депутатами. Сергій Шульга підкреслив, завжди відкритий до діалогу з жителями Кіровоградщини.


Спільна робота всіх громад. Задля об‘єднання громад і посилення співпраці, Сергій Шульга анонсував створення муніципальної ліги – дорадчого органу при обласній раді. Він наголосив, ініціатива аполітична і закликав очільників громад підтримати її.


Кіровоградщина – туристичний регіон. Голова обласної ради вважаєтуристичний напрямок розвитку Кіровоградщини перспективним. Зараз триває робота над створенням нових туристичних маршрутів – літературних, подієвих і маршрутів особистостей. Разом із тим повідомив, що обласна універсальна наукова бібліотека імені Чижевського, де вже діє інформаційно-туристичний центр, готується до співпраці з аналогічними центрами в Україні, щоб презентаційні матеріали про Кіровоградщину були у всіх регіонах.


Інвестиції – це не лише економіка. За ініціативи Сергія Шульги облрада працює над новим напрямком – міжнародною діяльністю. Уже відбулося кілька зустрічей із послами країн-партнерів, під час яких мова велася не тільки про економічну співпрацю, а й про взаємодію у гуманітарному напрямку. Водночас голова обласної ради анонсував створення інвестиційної ради.


Підтримка обдарованих дітей і молоді. Кіровоградщина виховує обдарованих науковців, спортсменів, юних IT спеціалістів. Упродовж 2022 року найуспішніший студент ЦДПУ ім. Винниченка отримуватиме від Сергія Шульги стипендію в розмірі 5000 грн. А найбільш активного студента він запросить до себе радником.


Патріотичне виховання. Першим реалізованим проєктом спільно з обласним академічним музично-драматичним театром ім. Кропивницького та «Суспільне. Кропивницький» стала відеоверсія документальної вистави про війну на сході «Іду за вас». Запис отримає кожна школа. Сергій Шульга також зазначив, що вже стартувала реалізація нового патріотичного проєкту – книги пам‘яті про загиблих на сході військових із Кіровоградщини.


«Кожен визначений акцент – це серйозний і відповідальний напрямок у роботі. За рік вдалося зробити чимало. Але попереду завдань іще більше. Будемо працювати», - підсумував голова обласної ради Сергій Шульга.


2425Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: