Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: політика
Автор: Олександра Лєвіна
Дата: 3 грудня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/politics/2018/12/03/politichne-shou-v-kraschih-traditsijah-z-izdiv-kprs.htm
політика, 3 грудня 2018

Політичне шоу в кращих традиціях з’їздів КПРС

Олександра Лєвіна


Сьогодні, 3 грудня в Кіровоградській обласній філармонії відбувся волелюдний захід, який, безумовно, має важливе передвиборче значення. З точки зору діючої влади. Проте організація і проведення цього заходу нагадала радянські часи. Єдина різниця між тодішнім і сучасним була в демократичних кріслах на сцені, де сьогоднішні головні дійові особи, на відміну від радянської партії, могли вільно закинути ногу на ногу.


Так от, про те що відбувалось. Пару тижнів тому в Києві відбулася подія під назвою Рада регіонального розвитку під головуванням діючого Президента України Петра Порошенка та за участі Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана, голови Верховної Ради України Андрія Парубія, голів облдержадміністрацій, багатьох міських голів та інших запрошених осіб.


За нашою інформацією рознарядку про проведення аналогічним місцевих Рад регіонального розвитку отримали всі облдержадміністрації. Напевно це є частиною електоральної стратегії на місцях Петра Порошенка. Проведення такої ради на минулому тижні анонсував голова Кіровоградської ОДА Сергій Кузьменко: "Згідно тих завдань, які були оприлюднені на Раді регіонального розвитку в Києві, ми запланували відповідну раду регіонів провести в себе на Кіровоградщині. Ми повинні "звірити годинники" з кожним селом, селищем, об’єднаною територіальною громадою, з кожним районом і містом нашої області на предмет того, що вже зроблено владою за період каденції, і які ми маємо завдання на найближчу перспективу"


Сьогодні, в кращих традиціях проведення з’їздів обкомів комуністичної партії радянського союзу, захід відбувся в Кіровоградській обласній філармонії. Зал культурного закладу був  вщент забитий людьми, що й не дивно, адже відповідно до неофіційних вказівок на нього прибули не лише всі перші особи облдержадміністрації, райдержадміністрацій, міськрад, а також мінімум по три чиновника від управлінь ОДА, ректори вишів, представники поліції, ДСНС, юстиції та інші. Щоб, не дай Бог, в залі не було пустих місць засніженими дорогами автобусами з районів звезли чітко доведену кількість статистів. 


Варто відмітити, що в глядацькому залі стояли мікрофони в які можна було задати запитання, наприклад голові Кіровоградської ОДА Сергію Кузьменко. Але чомусь виникало стійке враження, що питання заздалегідь підготовлені. Менше з тим звіт про проведення заходу можна відправляти в столицю.


        

3313Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: