Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: політика
Автор: С. Швець, провідний фахівець з питань зайнятості відділу надання соціальних послуг Голованівського районного центру зайнятості
Дата: 16 травня 2018
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/politics/2018/05/16/starshoklasniki-golovanivska-rozshirjuvali-vlasni-ujavlennja-pro-maibutnju-trudovu-dijalnist.htm
політика, 16 травня 2018

Старшокласники Голованівська розширювали власні уявлення про майбутню трудову діяльність

С. Швець, провідний фахівець з питань зайнятості відділу надання соціальних послуг Голованівського районного центру зайнятості


Профорієнтація є пріоритетним напрямком роботи навчальних закладів професійно-технічної освіти. Правильний вибір професії – важливий крок у житті кожної людини.


Тож нещодавно, за сприяння Голованівського районного центру зайнятості, учнями 9-Б класу НВК «Голованівської ЗОШ І-ІІІ ст. ім. Т. Г. Шевченка – гімназія» завітали на презентацію навчального закладудо Голованівського професійно-технічного училища № 38.


Презентував навчальний заклад директор Богдан Леонтюк. Він наголосив на тому, що у 14-15років відбувається активний пошукі вибір виду майбутньої професійної діяльності. Успішність вибору залежить від того, наскільки широко може ознайомитися підліток із світом професій і спеціальностей, наскільки реальні його уявлення про майбутню трудову діяльність.


Б. Леонтюкознайомив школярівз усімапрофесіями, які учні можуть отримати в даному навчальному закладі, та на практиці, за допомогою майстрів виробничого навчання, презентував професію водія, оператора комп’ютерного набору та кухаря.Діти мали змогу не лише побачити, а й навіть покататися на тракторі та вантажному автомобілі Камаз, навички водіння яких можна здобути у Голованівському професійно-технічному училищі № 38.


Зустріч була наповнена не лише цікавим спілкуванням,а й пригощанням смачною випічкою, яку приготували викладачі разом зі своїми учнями.


         

2791Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: