Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: політика
Автор:
Дата: 21 грудня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/politics/2017/12/21/ochilnik-kirovogradskoi-oda-sergii-kuzmenko-posiv-druge-mistse-u-reitingu-gubernatoriv.htm
політика, 21 грудня 2017

Очільник Кіровоградської ОДА Сергій Кузьменко посів друге місце у рейтингу підсумків роботи губернаторів


Наприкінці року аналітики «Слова і Діла» підбили підсумки роботи голів облдержадміністрацій та дослідили, хто з них найкраще та найгірше виконував свої обіцянки.


Поговоримо спочатку про тих чиновників, яким вдалося збільшити свій рівень відповідальності в 2017 році.


На першому місці – голова Запорізької ОДА Констянтин Бриль, який піднявся на 13% у рейтингу відповідальності (у 2016 році його рівень складав 40%, а наприкінці нинішнього – 53%). Він виконав 40% обіцянок, а в процесі виконання перебувають 60%, і на його рахунку всього одна невиконана обіцянка.


На другому місці серед лідерів – очільник Кіровоградської ОДА Сергій Кузьменко, який зміг піднятися в нашому рейтингу на 11% (виконав 46% своїх обіцянок, а не зміг – лише 19%).


Третю сходинку посідає Валерій Головко, який керує Полтавською ОДА – він зміг вдосконалити свої позиції на 9%, за ним – очільник Львівської ОДА Олег Синютка з приростом відповідальності в 7%.


Найменшие додали в рейтингу голови Сумської та Херсонської ОДА – Микола Клочко та Андрій Гордєєв. Вони отримали по +1%.


Тепер розповімо, хто в 2017 році втратив позиції в нашому рейтингу з виконання обіцянок і не зміг вчасно виконати все сказане.


Тут на першому місці перебуває Олег Гончарук – очільник Івано-Франківської області, який втратив 18% порівняно з минулим роком.


Після нього – Валентин Резніченко з Дніпропетровської ОДА, який опустився вниз на 13%.


Третю сходинку з невиконання обіцянок розділили між собою голова Вінницької ОДА Валерій Коровій та Черкаської Юрій Ткаченко, які отримали -10% у рейтингу.


За ними – Геннадій Москаль (Закарпатська ОДА), Олександр Корнійчук (Хмельницька ОДА) та Володимир Гунчик (Волинська ОДА) – з рейтингом -7%.


Найменше спромігся втратити через невиконані обіцянки голова Чернігівської ОДА Валерій Кулич (-2%).


Детальніше – на інфографіці.


3575Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: