Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: політика
Автор:
Дата: 11 вересня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/politics/2017/09/11/kazkova-mit.htm
політика, 11 вересня 2017

Казкова мить


Започаткована минулої неділі акція від Знам’янського осередку ВМГО ФРІ «Свято для всієї родини «Казкова мить» відбулася і на південній частині міста, біля магазину «Маркетопт». Сьогодні членами організації: Зайченко Крістіною, Соколовою Аліною, Зосімовою Лілією, Приходченко Дар’єю, Святославом Ткаченко, Богданом Білієнко, Богданом Глущенко, Владиславом Лукіновим, Владиславом Гончаренком, Зайченко Віталієм та за підтримки директора ТОВ «Вагонкомплектсервіс» Юрія Гребенюка, приватного підприємця Олени Плохотнікової (магазин «Одеса»), приватного підприємця Сергія Вовченка (магазин «Будівельник»), приватного підприємця Віталія Савчука (магазин «Апетит»), ВІА Імпульс (кер Сергій Тітов), гурту «Місто доріг», Дар’ї Таран які перевтілилися у казкових героїв та незважаючи на свій юний вік створили яскраве і неповторне дійство як для маленьких знам’янчан, так і для їх батьків, дідусів і бабусь.


Приємно було бачити як безліч маленьких знам’ячан разом зі своїми батьками, дідусями, бабусями поспішали на свято, аби не прогавити найцікавіше.


Бо цього дня діти, як і було анонсовано організаторами, всі присутні отримали не тільки безліч приємних сюрпризів але й мали змогу взяти участь у різноманітних, незвичайних конкурсах з використанням сучасної ігрової атрибутики. Велика черга спостерігалась до зони Аквагрим, за яку відповідала Аліна Соколова, Лілія Зосімова, Богданом Білієнко, Владислав Лукінов, Владислав Гончаренко. Знам’янчани мали змогу спробувати свої навички гри у велетенські шашки, за цей напрямок відповідав Святослав Ткаченко. Велике пожвавлення спостерігалось на секторі патріотичних дитячих малюнків та виготовленні оберегів для захисників, відповідальними за це були Дар’я Приходченко, Богданом Глущенко у костюмі мінйона та Мікі Маус у костюмі якого був Владислав Гончаренко.


Велетенські ростові ляльки Спанч Боба (Владислав Лукінов), Тигра (Богдан Білієнко), єдиноріг (Аліна Соколова), зебра (Дар’я Приходченко), міньйон (Богдан Глущенко) не тільки допомогали під час конкурсів, танців, а й розважали дітлахів.


Під час свята членами організації були роздані всім присутнім реквізити Куценко Наталії Сергіївни (4149 4978 4584 4242), матері маленької Ані, у якої 1 червня цього року трапилася страшна біда та Мариненко Ірини (4731 2191 0601 4859) у якої діагностовано саркома тіла матки з ураженням кісток тазу. Надіслати кошти може особисто кожен на вказані банківськи рахунки.


Дитячі малюнки та обереги були передані присутній на святі волонтерці Ларисі Лук’яненко, яка передасть їх нашим воїнам-захисникам.


По завершенню ігрової програми, кожен її учасник отримав не тільки морозиво, якого було близько 350 штук, а й призи.


Продовжилося свято грандіозною концертною програмою за участі гурту Місто доріг, Валової Дар’ї, Дар’ї Таран, ВІА Імпульс (керівник Сергій Тітов), Юрія Оніщенко, Оксани Кар’євої, Людмили Тітової.


Цього дня знам’янчани, спостерігаючи за майстерним виконанням пісень на власні очі переконалися, що наші таланти найкращі!


             


4616Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: