Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: політика
Автор: Прес-служба У ДСНС в області
Дата: 21 липня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/politics/2017/07/21/u-dolinskomu-raioni-rjatuvalniki-razom-iz-agrarijami-dbajut-pro-zahist-vrozhaju-vid-vognjanoi-stihii.htm
політика, 21 липня 2017

У Долинському районі рятувальники разом із аграріями дбають про захист врожаю від вогняної стихії

Прес-служба У ДСНС в області


З метою запобігання пожежам на полях під час збирання та переробки нового врожаю, рятувальники здійснюють профілактичні заходи безпосередньо на ланах сільгосппідприємств, у місцях зберігання зернових культур та стоянки спецтехніки. Незважаючи на те, що на більшості жнивних полів Кіровоградщини вже практично зібрали врожай, відповідальність працівників аграрного сектора не зменшується, адже усе зібране збіжжя ще потрібно доправити на склади та забезпечити належні умови зберігання. 


20 липня фахівці Управління ДСНС в області перевірили сільгосппідприємство Кіровоградської філії ДП «Центр сертифікації та експертизи насіння і садивного матеріалу», що у с. Червоне Озеро Долинського району. 



Головна увага з боку рятувальників була зосереджена на наявності та справності вогнегасників, облаштуванні відповідно до Правил пожежної безпеки протипожежних щитів та попереджувальних знаків щодо заборони куріння і використання відкритого вогню. Також фахівці Служби порятунку оглянули стан спецтехніки, залученої до роботи на полі, перевірили наявність обораної смуги по периметру земельних ділянок, провели опитування водіїв та механізаторів на предмет знання правил пожежної безпеки під час жнивної кампанії. Загалом слід зазначити, що дане підприємство належним чином забезпечує виконання заходів протипожежного захисту.


Для додаткового інформативного навантаження працівників аграрного сектора рятувальники роздали їм листівки із чіткими тезами щодо пожежної безпеки.


     



5531Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: