Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: політика
Автор:
Дата: 14 березня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/politics/2017/03/14/vidbulasja-zavershalna-duel-intelektualnogo-klubu-scho-de-koli-m-znam-janka-.htm
політика, 14 березня 2017

Відбулася завершальна дуель інтелектуального клубу "Що? Де? Коли м.Знам’янка"


Ось і завершилася третя завершальна дуель інтелектуального клубу "Що? Де? Коли м.Знам’янка", яка відбулася у ресторанно-розважальному комплексі "Ti Amo". Продовжили змагатися за право виходу до фіналу команди:"БоZon Хіггса" - частинка Бога (капітан Олексій Прядко), "Інсайд" (капітан Лілія Зосімова). 


Перед початком гри, приємною несподіванкою як для знавців, так і для присутніх стало повідомлення від організаторів, що м.Кропивницький прийняв виклик від м.Знам’янка щодо проведення очної дуелі у інтелектуальній грі «Що? Де? Коли?» між найкращими командами обох міст. Наразі м.Кропивницький розпочав формувати свою збірну команду знавців. Відбудеться гра у квітні 2017 року.


Під час завершальної дуелі всі команди показали неймовірну та вражаючу гру. Так, команда "БоZon Хіггса" - частинка Бога, яка першою сіла за ігровий стіл, показала прекрасну згуртованість та ерудованість , але не змогла здолати глядачів, поступившись їм з рахунком 3:6. Наступною за ігровий стіл була запрошена команда "Інсайд", яка спочатку набрала обертів, але ледь не втратила свою перевагу, вигравши у глядачів з рахунком 6:3. 


Так, до фінальної серії ігор напряму потрапили команди "Під Гербалайфом" (капітан Сергій Бугайов), "Індіго" (капітан Максим Карачун), "Інсайд" (капітан Лілія Зосімова). 4 місце в фіналіьній серії отримувала команда, яка обіграла б глядачів з найкращим рахунком за весь період відбіркових ігор. І це стала команда "KAMORRA" (капітан Оксана Войчишина). 


Після проведеного жеребкування визначилися 2 пари команд, серед яких і визначаться 2 команди, які і зіграють у фіналі. Так, першими зіграють команди "Під Гербалайфом" та "KAMORRA" 


Як і було обіцяно після завершення кожної гри з числа знавців, спонсором проекту "Що? Де? Коли? м.Знам’янка"обирався найкращий гравець і автор найкращого запитання. 


Так приємний подарунок отримали Олексій Прядко " команда"БоZon Хіггса" - частинка Бога " та Марина Марула команда "Інсайд". 


Окремо хочеться подякувати ресторанно-розважальному комплексу «Ti Amo» за допомогу в наданні теплого і затишного приміщення, Центру рукоділля «Модистка» (керівник Леонова Наталія) за виготовлення фірмових жилеток інтелектуального клубу «Що? Де? Коли? м.Знам’янка», переможцю "Караоке-турніру-Знам'янка" Юрію Оніщенко, Оксані Карьєвій солістці ВІА Імпульс (кер. Сергій Тітов) за чудові музичні паузи та зразковому хореографічному колективу "Веселка" Палацу культури "кер. Тетяна Часник"за неперевершену хореографічну постанову. 


А ми нагадуємо, що кожен з мешканців нашого міста чи іншого населеного пункту може стати автором свого запитання, яке може бути озвучено вже на наступній грі. 


Крім того, відзначимо, що автори питань, на які не змогли надати правильну відповідь знавці, отримують приємні сувеніри. А автор найцікавішого питання, ще й заохочувальний приз. 


За завершенням дуелі всі присутні ділилися своїми враження від перебігу подій інтелектуальної гри та дружньої атмосфери, яка нестримно вирувала під час гри. Крім того всі зійшлися на одній думці, що подібні ігри не тільки розвивають логічне мислення та обізнаність, але ще й надихають до подальшого саморозвитку.


   


3208Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: