Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: політика
Автор: Кіровоград24
Дата: 29 листопада 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/politics/2016/11/29/andrii-raikovich-vidzvituvav-za-rik-svoei-dijalnosti-video-.htm
політика, 29 листопада 2016

Андрій Райкович відзвітував за рік своєї діяльності (ВІДЕО)

Кіровоград24


Вчора, 28 листопада, в прямому ефірі ток-шоу «Ми» на телеканалі «Кіровоград» міський голова Кропивницького Андрій Райкович підвів підсумки роботи за поточний рік. 


Так, зокрема, Андрій Райкович повідомив, що найголовнішими векторами, на які була спрямована найбільша кількість зусиль, стали галузь охорони здоров 'я, розвиток закладів освіти та удосконалення інфраструктури громадського транспорту.


Найбільша кількість питань, що надходили від жителів Кропивницького, стосувалися доріг та громадського транспорту. Цікавив також ремонт тепломереж на вулицях Київській та Гагаріна. Ще навесні цього року міський голова обіцяв розібратися з цими аварійними тепломережами, але через відсутність фінансування з держбюджету роботи так і не почалися. Тож, Андрій Райкович, у прямому ефірі пообіцяв, що у 2017 році ремонтні роботи все ж таки будуть  виконані, а також буде капітально відновлене дорожнє покриття. На реалізацію даного плану виділено приблизно 20 млн. грн.

 

Що ж стосується обіцяних тролейбусів, то це, за словами міського голови, питання часу. Нагадаємо, тендер на закупівлю 20-ти тролейбусів був оголошений ще влітку, але не відбувся через збій системи ProZorro, тож був оголошений вдруге. Андрій Райкович наголосив, що обіцяні тролейбуси обов’язково прибудуть до міста найближчим часом. 


Ще одна проблема, якою переймаються жителі міста - вивезення сміття. На це Андрій Райкович відповів, що Кропивницькому потрібен сміттєпереробний завод, і це є в планах, однак на цей проект потрібно приблизно 50 мільйонів євро.


Міський голова з упевненістю заявив, що за 12 місяців роботи він виконав більше 70% своєї програми, що є вкрай насиченою та соціалізованою. Він, разом зі своєю командою, плідно і безперервно працювали і продовжуватимуть працювати. 


«З кожним роком результат буде все кращим і кращим, і за 5 років, я сподіваюся, ми не тільки виконаємо, але і перевиконаємо заплановані програми» - додав Андрій Райкович.


6555Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: