Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: політика
Автор:
Дата: 14 листопада 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/politics/2016/11/14/deputat-oblradi-vzjav-uchast-u-gromadskii-radi-partii-ukrop.htm
політика, 14 листопада 2016

Депутат облради взяв участь у громадській раді партії УКРОП



10 листопада в Києві розпочала роботу Громадська рада партії УКРОП з питань аграрної політики та розвитку сільських територій. Аграрії з усіх регіонів України спільно з депутатами обласних та місцевих рад від «Українського об’єднання патріотів – УКРОП» розроблятимуть план дій для наведення ладу в сільськогосподарській галузі. Про це під час заходу журналістам заявив член політради УКРОПу, народний депутат Валентин Дідич. «Повинна бути вироблена стратегія і тактика розвитку сільськогосподарської галузі, яка має найбільший потенціал для розвитку української економіки», – заявив політик.


До Громадської ради увійшов і Сергій Савченко, депутат Кіровоградської обласної ради від УКРОПу «На засідання разом з учасниками з усієї України напрацьовували прозорий механізм обігу землі та захисту дрібних і середніх власників наділів, так ми хочемо унеможливити скуповування землі великими агрохолдингами за неприпустимо низьку ціну. Валентин Дідич сказав, що земля належить тим людям, які на ній працюють і тут я з ним погоджуюсь» - прокоментував зібрання Сергій Савченко

 

Крім того, учасники Громадської ради обговорювали дієві методи збереження тваринницької галузі, знищення якої загрожує національній безпеці країни. Валентин Дідич наголосив на необхідності кредитних ресурсів та збереження спеціального режиму оподаткування для відновлення агросектора.


Учасники засідання Громадської ради виступили з ініціативою передати напрацьовані ними пропозиції народним депутатам та урядовцям 21 грудня, під час парламентських слухань щодо пошуку української моделі регулювання обігу земель сільгосппризначення.


Нагадаємо, Громадська рада партії УКРОП з питань аграрної політики та розвитку сільських територій – цедорадчий консультативний орган, створений для об’єднання партійців – фахівців аграрної галузідля визначеннястратегічних напрямів діяльності партії з удосконалення та розвитку аграрного законодавства України,формування політики розвитку села та практичних механізмів її реалізації.






3283Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: