Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: політика
Автор: Бібліотека-філія №19
Дата: 10 жовтня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/politics/2016/10/10/vidbuvsja-turnir-sered-znavtsiv-bibliografii.htm
політика, 10 жовтня 2016

Відбувся турнір серед знавців бібліографії

Бібліотека-філія №19



У бібліотеці-філії №19 відбувся турнір серед знавців бібліографії за звання «Магістр інформаційного пошуку». Претенденти, а це були учні 6 класу школи-гімназії №31, змагалися в різноманітних конкурсах, демонструючи швидкість, ерудицію та знання.


Запитання були побудовані таким чином, що школярам довелося показати свої знання в користуванні різноманітною довідковою літературою: енциклопедіями, довідниками, словниками. В нагоді читачам стали «Словник анонімів» під час батлу «Найрозумніший саме я!», «Тлумачний словник» під час мовознавчої естафети «Знаю найбільше» та універсальні словники під час довідкового асорті «Скажи без затримки», в яких гравці легко та швидко орієнтувалися, демонструючи навички користування сучасними енциклопедичними виданнями. Найскладнішим для підлітків виявилося завдання «Правда чи ні?». Потрібно було порівняти свої відповіді з даними Всесвітньої мережі, ось тут і випливали помилки. Виконуючи це завдання, діти з'ясували, що корисніше та достовірніше під час виконання домашніх завдань мати під рукою саме довідкову літературу, якої в бібліотеці вдосталь.


2874Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: