Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: політика
Автор:
Дата: 7 жовтня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/politics/2016/10/07/rada-uhvalila-zakonoproekt-jarinicha-po-skasuvannju-diskriminatsiinoi-normi-dlja-studentiv-medikiv.htm
політика, 7 жовтня 2016

Рада ухвалила законопроект Яриніча по скасуванню дискримінаційної норми для студентів-медиків


На своїй персональній сторінці у Facebook Костянтин Яриніч, народний депутат України, повідомив:


"ЗАКОН ПРИЙНЯТО!!!!!!!!!!!


ДРУЗІ, МИ ЦЕ ЗРОБИЛИ!!!!!!


Випускники вищих медичних навчальних закладів ВІЛЬНІ у виборі місця роботи!!!!!


А МОЗ та департаменти охорони здоров’я більше не матимуть повноважень примусово розподіляти студентів-медиків в заклади охорони здоров’я!


Натомість зобов’язані надавати повну та об’єктивну інформацію про наявність всіх наявних вакансій у закладах охорони здоров’я будь-якої форми власності та підпорядкування для сприяння в працевлаштуванні!!!!


А якщо майбутній випускник готовий після закінчення вузу відпрацювати три роки в сільській місцевості – в такому випадку гарантовано отримує право на першочергове зарахування до навчального закладу за державним замовленням та забезпечується безоплатним житлом й належними побутовими умовами на час роботи!


Я надзвичайно вдячний колегам по парламенту, які підтримали законопроект. Адже, я дуже добре пам’ятаю як в січні цього року для ухвалення Закону не вистачило 8ми голосів!


За цей час була проведена колосальна масово-роз’яснювальна робота, в тому числі мої неодноразові особисті спроби переконати народних депутатів щодо необхідності підтримки даного питання, напрацювання нової редакції законопроекту, підняття та обговорення даної проблеми в профільному Міністерстві, мітинг студентів-медиків під Конституційним Судом та початок розгляду по суті ініційованого мною подання!


Друже, Alexander Spivakovsky , мені не віриться, але нам це вдалося!


Вітаю всіх студентів-медиків із сьогоднішньою безперечно історичною подією!".



4381Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: