Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: політика
Автор: Петрівська РДА
Дата: 2 вересня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/politics/2016/09/02/v-parku-vidpochinku-petrovogo-vstanovleno-12-vulichnih-trenazheriv.htm
політика, 2 вересня 2016

В парку відпочинку Петрового встановлено 12 вуличних тренажерів

Петрівська РДА


Щоб почати займатися спортом та покращувати стан свого здоров'я, достатньо просто цього захотіти. Для жителів району є можливості займатися в платних фітнес-клубах, але нещодавно з’явилося місце, де спорт доступний кожному.


В парку відпочинку Петрового за ініціативою голови райдержадміністрації Сергія Завалія та голови районної ради Тамари Сакари, за фінансової підтримки керівника ПСП «Райпольське» Володимира Деркача було встановлено 12 вуличних тренажерів. Тренуватися на них можна будь-якій людині, незалежно від віку, статі, вибравши апарат, який дозволить навантажити ті чи інші м’язи.

 

Від занять на свіжому повітрі користь величезна – можна поєднати силові й аеробні навантаження – це дуже ефективний вид тренувань, який дозволяє підтримувати відмінну спортивну форму і швидко позбавлятися від зайвої ваги.


Такий подарунок дає можливість петрівчанам у будь-який час розвивати різні групи м’язів, поєднувати ранкові або вечірні пробіжки з вправами на тренажерах. Зручне місце розташування дозволяє мамам з маленькими дітьми займатися спортом, адже поруч розташований дитячий майданчик.


Депутат обласної ради Сергій Завалій подбав про те, щоб бажаючим займатися на вуличних тренажерах допомагав професійний інструктор Михайло Василиненко, майстер спорту з пауерліфтингу.


Вчора, 01 вересня 2016 року відбулося перше заняття з тренером. Гадаємо, що це добре починання стане популярне серед жителів Петрового, тож запрошуємо відвідувати заняття з тренером кожного дня з понеділка по п’ятницю з 18.00 до 20.00.


Приходьте, аби підтримати свою спортивну форму, отримати заряд бадьорості і позитивного настрою!


 


4016Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: