Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: політика
Автор: Кіровоград24
Дата: 24 серпня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/politics/2016/08/24/deputata-vid-ukropu-pobili-na-ochah-u-shestirichnoi-donki-vin-tse-pov-jazue-z-politikoju.htm
політика, 24 серпня 2016

Депутата від УКРОПу побили на очах у шестирічної доньки. Він це пов’язує з політикою (ОНОВЛЕНО)

Кіровоград24


Як стало відомо сайту «Кіровоград24», 22 серпня близько 10-ї години вечора двоє невідомих напали на депутата Кіровоградської міської ради, члена фракції УКРОП Віталія Бєлова. Це сталося коли він з шестирічною донькою виходив з під’їзду власного будинку щоб відігнати автомобіль на стоянку. Двоє невідомих чоловіків спортивної статури підійшли до нього і почали бити, навіть не зважаючи на крики доньки.


Сам депутат пов’язує побиття з його політичною діяльністю і називає це «замовленням». Наразі Віталій Бєлов звернувся в поліцію з відповідною заявою.


За нашими даними цей депутат отримав ушкодження середньої тяжкості.


Цей факт також підтвердив його колега по фракції УКРОП в Кіровоградській міській раді Сергій Горбовський на своїй персональній сторінці в соціальній мережі фейсбук: «Хотел сегодня о приятном написать, не выходит. Два дня назад моего хорошего друга, депутата-однопартийца избили на глазах у 6-летней дочери. Двое хорошо подготовленных спортсменов подкараулили его у подъезда дома и напали, когда он вышел отогнать машину на стоянку. Били профессионально и жестоко, несмотря на истерики и крики дочери.  Надеюсь, что заказчики этого беспредела будут задержаны, иначе грош цена нашей Независимости... Настоящая независимость - это не "хода вишиванок" с рукой на сердце. Это возможность иметь свободу мнения, быть защищенным и не бояться за свою семью».


Наразі реакція і дії поліції, з цього приводу, невідомі.


Віталій Бєлов описав, як саме це сталося на своїй сторінці у мережі фейсбук: «22.08. около 22.00 двое спортсменов напали на меня возле собственного дома. Поджидали прямо у подъезда. Я шел с дочкой, ей всего 6 лет, и не успел даже выйти за порог. Били с целью избить. И это не смотря на крики дочери. Заказанное избиение хотели выдать, как ограбление, так как после избиения выдернули барсетку. Ее на следующий день вместе со всем содержимым нашли в луже с грязью , хорошие люди нашли меня и вернули, ничего не пропало, что еще раз говорит о заранее спланированной акции запугивания, но ни как про ограбление. Полиция, конечно, занимается поиском. Но, после неоднократных угроз в мою сторону, связанных с моей депутатской позицией, я более чем уверен, что это была очередная попытка запугать. Прошу представителей СМИ воспринимать этот пост, как официальное заявление о том, что мне и моей семье угрожают».
5737Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Кировоград24 серпня 2016 18:33
0
Волкан сдурел на старость лет?
Відповісти
Знающий 24 серпня 2016 19:24
0
Да нет , он просто выполнял приказ Сережи Ларина
Відповісти
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: