Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: політика
Автор: Кіровоград24
Дата: 1 серпня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/politics/2016/08/01/deputati-miskradi-nazvali-priznachennja-natalii-dzjubi-tsinichnim-a-takozh-zajavili-scho-vvazhajut-taki-dii-miskogo-golovi-zradoju.htm
політика, 1 серпня 2016

Депутати міськради назвали призначення Наталії Дзюби цинічним, а також заявили, що вважають такі дії міського голови зрадою

Кіровоград24


Сьогодні в прес-клубі представники кількох політичних партій, які є депутатами міської ради, виступили проти призначення представниці «Опозиційного блоку» Наталії Дзюби заступником міського голови Кропивницького Андрія Райковича. 


Так, депутат міської ради від фракції «Батьківщина» Олександр Цертій заявив:


«Міський голова ніяких консультацій відносно цієї кандидатури не проводив. Коли ми дізналися, що ця кандидатура буде розглядатися на сесії, ми звернулися до мера і намагалися його переконати, що таких кадрових призначень робити не можна. Але наші переконання не мали успіху. На сьогоднішній день очевидно, що мер сформував нову більшість, до якої увійшли представники Опоблоку. Тож ми і надалі будемо розглядати всі проекти рішень, але будемо їх уважно аналізувати, щоб вони не суперечили інтересам громади, як, власне, робили це і раніше».


Михайло Бєжан, керівник фракції «УКРОП» в міській раді приєднався:


«УКРОП ніколи не підтримуватиме коаліцію з Опоблоком. Ми ще раз наголошуємо на тому, що наша партія нова, ми хочемо рухатися вперед і працювати на результат. А зараз нас, фактично, примушують працювати з «Опозиційним блоком». Ми цього робити не будемо, не братимемо участь в цьому беззаконні». 


Свою позицію також висловили депутати Валентина Яремчук (БПП-Солідарність), Рафаель Санасарян (Радикальна партія Олега Ляшка) та Віталій Пінчук (Об’єдання «Самопоміч»). Вони повідомили, що не підуть на жодні угоди з Опозиційний блоком. Депутати назвали призначення Наталії Дзюби цинічним, а також заявили, що вважають такі дії міського голови зрадою.  

 

Олександр Цертій наприкінці прес-конференції додав:


«Ми розцінюємо цей союз мера та Опоблоку, як зрадництво. У нас одностайна позиція – ми не будемо підтримувати представників «Опозиційного блоку» на будь-яку посаду. Ми не будемо переходити в опозицію, бо вона зараз асоціюється з Опоблоком. Ми ніколи не будемо в опозиції до своєї громади, всі важливі рішення будемо розглядати і голосувати, якщо це матиме потрібний ефект для наших громадян. Але будь-які кулуарні призначення матимуть жорсткий супротив з нашого боку». 


Нагадаємо, що депутати міської ради обрали кандидатуру Наталії Дзюби на посаду заступника міського голови Андрія Райковича з другої спроби у суботу, 30 липня.


4839Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: