Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: політика
Автор: Кіровоград24
Дата: 25 липня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/politics/2016/07/25/zavtra-miskii-golova-i-prezidentska-fraktsija-mozhut-pidtrimati-predstavnitsju-opobloku-na-posadu-zastupnika-mera.htm
політика, 25 липня 2016

Завтра міський голова і президентська фракція можуть підтримати представницю Опоблоку на посаду заступника мера

Кіровоград24



Про це сайту "Кіровоград24" стало відомо з власних джерел. 


Як вже повідомляв сайт "Кіровоград24", на офіційному сайті Кропивницької міської ради, деякий час тому, було розміщено проект рішення про призначення Наталії Дзюби на посаду заступника Кропивницького міського голови.


Як відомо, на минулих місцевих виборах вона була кандидатом в депутати від політичної партії "Опозиційний блок". Суб'єктом подання такого проекту рішення виступив Кропивницький міський голова Андрій Райкович, незважаючи на те, що раніше він відкрито конфліктував з представниками "Опозиційого блоку". Представники цієї політичної сили надсилали йому смс образливого змісту та, фактично, зривали сесії міської ради. Проте, як стало відомо сайту "Кіровоград24" з власних джерел, міського голову все ж переконали в необхідності виконати домовленості, яких було досягнуто представниками цієї політичної сили одразу після закінчення другого туру виборів міського голови (про це докладно згодом в аналітичному матеріалі на нашому сайті). Тож, тепер міський голова активно переконує депутатів більшості підтримати кандидатуру Наталії Дзюби на посаду свого заступника.


Також, за інформацією, що є в розпорядженні сайту "Кіровоград24", вже майже досягнуто домовленостей, що президентська фракція "БПП - Солідарність" в міскій раді теж підтримає представницю "Опозиційого блоку". 


Нагадаємо, що сесія Кропивницької міської ради відбудеться завтра, 26 липня.


Біографічна довідка


Дзюба Наталія Євгеніївна – голова Кіровоградської міської організації профспілки працівників освіти і науки України. 1958 року народження. Відмінник освіти України, вчитель-методист. Нагороджена грамотами Міністерства освіти і науки України, Федерації профспілок України і Кіровоградської області, Центрального комітету та Кіровоградського обкому профспілки працівників освіти і науки України.


Пройшла трудовий шлях від вихователя дитячого садка до директора школи, а з 2005 року була обрана головою Кіровоградської міської організації профспілки працівників освіти і науки України, в 2009 році переобрана на термін до 2015 року.


В 1975 році вступила до Кіровоградського педагогічного інституту ім. О.С.Пушкіна. Під час навчання в інституті була членом бюро комітету комсомолу філологічного факультету. Відповідала за роботу з молоддю. В


1979 році закінчила Кіровоградський педагогічний інститут ім. О.С.Пушкіна. Отримала спеціальність вчитель російської мови та літератури. З 01.09.79р. була призначена на посаду вихователя д/с № 55 "Ятранчик" Кіровоградського заводу "Гідросила". За час роботи в дитячому саду неодноразово нагороджувалась подяками, грамотами, була занесена на заводську Дошку пошани, нагороджувалась грошовими винагородами. 


3 листопада 1984 року була переведена на посаду вихователя ГПД та вчителя російської мови та літератури Кіровоградської середньої школи № 15. 31 вересня 1986р. була призначена організатором позакласної роботи у Кіровоградській середній школі № 15. В 1986 році була призначена виконуючою обов’язки директора Кіровоградської СШ № 15. В 1987 році призначена директором Кіровоградської ЗОШ № 15. В 1991р. була обрана депутатом Кіровської районної ради. За час роботи у ЗОШ № 15 неодноразово нагороджувалась грамотами управління освіти Кіровоградської міської ради, управління освіти ОДА, Грамотами Міністерства освіти і науки України. 


Нагороджена нагрудним знаком "Відмінник освіти України", в 1991р. отримала звання "Вчитель-методист". Школа № 15 з 1989р. стала базовою обласного інституту післядипломної педагогічної освіти ім.В.О.Сухомлинського з питань управлінської діяльності. З 1987 по 2005рр. в школі було добудовано навчальний корпус на 8 класних кімнат та майстерні по дереву та металу, кабінет обслуговуючої праці, внутрішні туалети для учнів, їдальня. Проведено каналізацію та побудовано водопровід. Побудовано газову міні-котельню, велику спортивну залу.


В січні 2005р. була обрана головою Кіровоградського міського комітету профспілки працівників освіти і науки України. В 2008р. стала переможцем обласного конкурсу на кращого профспілкового лідера-жінку.


Неодноразово нагороджувалась дипломами, грамотами і подяками обкому та ЦК Профспілки працівників освіти і науки України, подякою та Почесною грамотою Федерації профспілок України.


Дзюба Наталія Євгеніївна депутат Кіровоградської міської ради шостого скликання.



3791Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: