Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: політика
Автор: У ДСНС України у Кіровоградській області
Дата: 1 липня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/politics/2016/07/01/u-kirovogradi-rjatuvalniki-nagadali-zhiteljam-oblasnogo-tsentru-pro-oberezhnist-na-vodi.htm
політика, 1 липня 2016

У Кіровограді рятувальники нагадали жителям обласного центру про обережність на воді

У ДСНС України у Кіровоградській області



Спекотна погода спричинила справжній купальний бум на міських пляжах Кіровограда. Щоб літній відпочинок не закінчився трагічно, працівники обласного Управління ДСНС та підпорядкованих підрозділів постійно здійснюють виїзди до місць масового відпочинку людей біля водойм та проводять розяснювальну роботу.


1 липня рятувальники поспілкувались на тему безпеки з відпочивальниками на Новомиколаївському  пляжі у Кіровограді. В обласному центрі не так багато місць відпочинку біля води, тож на міських пляжах завжди, навіть у будні, багатолюдно. Під час рейду рятувальники роздали застерігаючі листівки, поцікавилися у громадян, що вони знають про безпеку на воді, та ще раз назвали найосновніші правила безпечного відпочинку, закцентували увагу на трагічних наслідках порушень або незнання цих правил. Особливо працівники Служби порятунку відповідально поставились до навчання дітей: ще раз розповіли про те, як поводитись під час шкільних канікул, щоб не наражати ні себе, ні інших на небезпеку. 


Такі рейдові перевірки на водних об’єктах Кіровоградщини проводяться рятувальниками постійно, головною метою їх є не лише проконтролювати наскільки громадяни дотримуються правил безпеки на воді, але, в першу чергу, роз’яснити їм, що такий відпочинок може загрожувати життю у разі їх недотримання. 


   


3394Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: