Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: політика
Автор:
Дата: 7 червня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/politics/2016/06/07/-god-koshki-ili-vot-takaja-ljubov-.htm
політика, 7 червня 2016

«Год кошки или Вот такая любовь»


Днями в Кіровоградській обласній бібліотеці для юнацтва відбулась презентація нової книги кіровоградської письменниці Елеонори Бельської «Год кошки или Вот такая любовь».


Презентація невипадково пройшла саме 3 червня, адже це день іменин Олени (Елеонора Бельська – творчий псевдонім Олени Баранової).


Магія імені дарує його володарці прекрасні властивості душі й розуму. Недарма "Олена", в перекладі з давньогрецької "Хеленос", означає "світло, факел". Так і пані Олена об’єднала навколо себе чимало людей – родичів, друзів, колег та просто поціновувачів свого письменницького таланту, які й завітали цього дня до бібліотеки, щоб привітати її з виходом нової книги.


Презентація книги «Год кошки или Вот такая любовь» відбувалася у душевній, майже домашній атмосфері. Гості заходу знайомились з цікавими сторінками життя терапевта Олени Баранової та історією народження письменниці Елеонори Бельської. Вбирали в себе емоційну промову винуватиці свята та хвилюючі звуки саксофону Дениса Чернецького, викладача Кіровоградської музичної школи №1 ім. Г.Г. Нейгауза.


Сюрприз з нагоди презентації підготували й бібліотекарі. Вони створили цікавий буктрейлер до нової книги, який настільки зацікавив учасників заходу, що після його перегляду вони, майже одностайно, захотіли прочитати й саму книгу.


Слова привітання та свої враження від творчості Елеонори Бельської висловили друзі, знайомі та колеги по письменницькому перу – Станіслав Янчуков – головний редактор Центрально-українського видавництва; письменниці Ольга Полєвіна та Олена Надутенко; голова обласного літературного об’єднання «Степ» Віктор Погрібний. 


Валентина Григорівна Животовська, директор Департаменту культури, туризму та культурної спадщини Кіровоградської ОДА, висловила сподівання щодо здобуття Елеонорою Бельською обласної літературної премії ім. Є.Маланюка. 




Слова привітання висловив і голова обласної організації Національної спілки письменників України Олександр Косенко. Цього дня він знаходився в місті Одеса, але знайшов можливість зв’язатися з нами по скайпу та особисто привітати пані Олену з виходом другої книги.


Від дирекції та колективу Кіровоградської обласної бібліотеки для юнацтва, ми, в свою чергу, вітаємо Елеонору Бельську та бажаємо їй невичерпної фантазії, творчого настрою та натхнення на створення нових творів і, звичайно ж, отримання в наступному році обласної літературної премії ім. Євгена Маланюка!


4266Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: