Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: політика
Автор: Кіровоград24
Дата: 3 червня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/politics/2016/06/03/bilshist-pid-miskogo-golovu-raikovicha-znikla.htm
політика, 3 червня 2016

Більшість під міського голову Райковича зникла

Кіровоград24


Як вже повідомляв сайт «Кіровоград24», сьогодні відбувається чергове сесійне засідання Кіровоградської міської ради. Зранку на ньому зареєструвалося 42 із 43 народних обранців. Проте, вже дві години рада не може повноцінно запрацювати через неприйняття порядку денного. Наразі оголошено вже другу перерву в роботі. 


«Каменем спотикання» стало питання звіту заступників міського голови Олександра Мосіна та Олександра Грабенка. Це питання спробував внести до порядку денного керівник фракції «Наш край» Андрій Табалов. Його активно в своїх багатьох виступах підтримує депутат обласної ради від «Опозиційного блоку» Вадим Волканов. Проте міський голова Андрій Райкович, фактично, відмовляється ставити пропозицію Табалова на голосування, мотивуючи це порушенням регламенту ради. 


Два голосування за порядок денний вцілому показали, що більшості у міського голови вже немає. За порядок денний проголосували, відповідно, 18 і 19 депутатів, при необхідних 22. Міського голову не підтримує, в повному складі, навіть фракція «БПП - Солідарність». 


6251Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: