Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: політика
Автор: Марина Сінчук, Олександрівський виправний центр управління ДПтС України в Кіровоградській області (№104)
Дата: 17 травня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/politics/2016/05/17/zasudzhenim-oleksandrivskogo-vipravnogo-tsentru-nagadali-pro-den-pam-jati-zhertv-politichnih-represii.htm
політика, 17 травня 2016

Засудженим Олександрівського виправного центру нагадали про День пам’яті жертв політичних репресій

Марина Сінчук, Олександрівський виправний центр управління ДПтС України в Кіровоградській області (№104)


15 травня групою соціально-виховної та психологічної служби Олександрівського виправного центру управління Державної пенітенціарної служби України в Кіровоградській області (№104) було організовано виховний захід для засуджених до Дня пам’яті жертв політичних репресій 1937 – 1938 р.р.

         

Даний захід проведено з метою вшанування пам'яті жертв політичних репресій, привернення уваги засуджених до трагічних подій в історії України, викликаних насильницьким впровадженням комуністичної ідеології, відродження національної пам'яті, утвердження нетерпимості до будь-яких проявів насильства проти людства. 


У рамках проведеного заходу засуджені, які відбувають покарання у виправному центрі відвідали районний будинок культури в приміщенні якого відбулася виставка художників членів союзу України. Художник познайомив глядачів з різними техніками малювання та розповів, як створював свої картини.


В цей день також було проведено інформаційну годину на тему: «У жорнах репресій»  під час якої засудженим розповіли про наших співвітчизників, які були позбавлені власного дому, закатовані у сталінських тюрмах і концтаборах. Жертвами комуністичного режиму стали тисячі людей різних національностей, які проживали на території України.


По завершенню заходу засуджені вшанували пам'ять жертв репресій хвилиною мовчання.



3598Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: